Tıkanık lavaboyu açmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Lavaboya bunu atın saniyeler içinde etkisini görün

Tıkanık lavaboyu açmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Lavaboya bunu atın saniyeler içinde etkisini görün

Mutfağınız veya banyo lavabonuz yavaş mı boşalıyor? Duşta ayak bileklerinize kadar suyun içinde mi duruyorsunuz? Eğer öyleyse, borularınızda iltihaplanan tıkanıklığı gidermenin zamanı gelmiş olabilir. Tesisatçıyı aramadan önce tıkanmış bir gideri temizlemek için deneyebileceğiniz bir çözüm vardır.

Tüm sıhhi tesisat sistemlerinde tıkanıklık oluşur. Bundan kaçınmanın bir yolu yoktur. Size mutfak lavabosu, küvet, tuvalet ve yer giderindeki inatçı tıkanıklıkları nasıl temizleyeceğinizi göstereceğiz. Mutfak giderleri, yağ ve yiyecek parçacıkları ile tıkanma eğilimindedir. Banyo giderleri ise köpük ve saç telleriyle tıkanabilir. Bu kanıtlanmış teknik neredeyse her türlü tıkanıklığı giderecektir. Birkaç denemeden sonra bir tıkanıklığı gideremezseniz, yenilgiyi kabul ettiğinizden emin olun ve işi bir kanalizasyon temizleme servisine veya lisanslı bir tesisatçıya devredin. Çok fazla güç uygulamak bir boruya veya fikstüre kalıcı olarak zarar verebilir.

Drenajlar evinizin önemli bir parçasıdır. Bu borular veya kanallar fazla sıvı atığı taşır, ancak bazen yiyecek ve diğer artıklarla tıkanabilirler. Giderler çöplerle tıkandığında, sorunu çözmek için bir tesisatçı çağırmak çekici olabilir. Ancak uygun bakım ve düzenli temizlik ile evinize bir profesyonel çağırmak zorunda kalmayacaksınız. Tıkanmış gider ve o sert kokulu gider temizleyicilere ulaşmak istemiyor musunuz? Muhtemelen evinizde bulunan basit bir malzeme karışımını kullanarak, lavabonuzu birkaç dakika içinde doğal olarak açabilirsiniz!

616ee83f66f19100187fdcfb.webp

İHTİYACINIZ OLANLAR

1 paket kabartma tozu

1 adet bulaşık makinesi tableti

Kaynar su

YAPILIŞI

Tıkanmış lavabonuzun deliğine bulaşık makinesi tabletini yerleştirin. Daha sonra üzerine kabartma tozunu dökün. En son kaynar suyu dökün. İşte bu kadar. Bu yöntem sayesinde tıkanık lavabonuzu zorlanmadan kolayca açacaksınız...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN