Tiktok skandalları devam ediyor! O isim proteini yüksek diye bakın ne yedi: Görenler inanmak istemedi!

Tiktok skandalları devam ediyor! O isim proteini yüksek diye bakın ne yedi: Görenler inanmak istemedi!

21 yaşında olan TikTok fenomeni, vücut geliştirme sporuyla ilgilenmesinden dolayı karşısına çıkan videoyu denemeye karar verdi. Fakat videonun içeriği göründüğü kadar kolay değildi. Protein açısından zengin olan köpek maması yemekle ilgili o video gündem oldu...

Protein için köpek maması yiyen TikTok fenomeni gündem oldu. Henry Clarisey'nin videosu binlerce beğeni ve yoruma tutuldu. 21 yaşında olan vücut geliştirmeci, New York Post'a TikTok'ta bir video izledikten sonra köpek maması yemeye karar verdiğine vurgu yaptı.

tiktok

Bahsi geçen videoda, köpek mamasının yüksek protein içerdiğini iddia ediyor. Spor salonuna gidenlerin buna kanmamasının altını çiziyor.

Clarisey, bir TikTok gönderisinde videoları 15.000 beğeniye ulaştığında köpek maması yiyeceğine dair söz verdi. 21 milyondan fazla izlenen gönderi 2,5 milyon beğeniye ulaştığında, Clarycy sözünü tutmaktan başka çaresi olmadığını açıkladı.

Genç TikTok fenomeninin yaptığı paylaşıma"Mamayı muzla karıştır. Diğer tatları bastırır" ve "Süt kullan" gibi birçok yorum da yapıldığı görüldü.

Aynı zamanda Clarisie, 200 gram köpek mamasının 666 gram protein içerdiği bilgisini aldı. Ancak bu protein miktarının 60 gramı geçmediğine yönelik üretici firmadan açıklama yapıldı..

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN