Tolga Savacı'nın vasiyeti, ailesini şaşırttı! Henüz defnedilmemesinin nedeni ortaya çıktı

Tolga Savacı'nın vasiyeti, ailesini şaşırttı! Henüz defnedilmemesinin nedeni ortaya çıktı

80'li, 90'lı yıllarda Türk sinemasının popüler aktörlerinden Tolga Savacı, geçtiğimiz hafta yaşamını yitirmişti. Henüz defnedilmeyen Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı. İşte detaylar...

ABD'de yaşayan oyuncu Tolga Savacı, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen, ölüm haberini duyurduğu sosyal medya paylaşımında, "Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

TOLGA SAVACI'NIN VASİYETİ NEDİR?

Gazete Kolektif'te yer alan habere göre, Nermin Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine ABD'de defnedileceğini açıkladı. Tolga Savacı, New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacak.

tolga-savaci-hangi-filmlerde-oynadi.jpg

TOLGA SAVACI KİMDİR?

6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tolga Savacı, Fransız Koleji'nden mezun olduktan sonra 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti.

Bir süre motosiklet yarışçılığı da yapan Tolga Savacı, 1985 yılında Banu Alkan ile başrol oynadığı 'Arzu' filmiyle sinemaya adım attı.

Aynı yıl Hülya Avşar ile 'Tapılacak Kadın' ve 'Sekreter' filmlerinde oynayan Tolga Savacı, sonraki yıllarda da çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde rol aldı.

Yazar Nermin Bezmen ile 2015 yılında evlenen Tolga Savacı, eşiyle ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşamaya başladı. Tolga Savacı, 26 Şubat 2024 Pazartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında vefat etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN