Tolgahan Sayışman'dan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

Tolgahan Sayışman'dan kahreden haber! Hayranları üzüntüye boğuldu

TRT 1 ekranlarında 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' adlı diziyle izleyiciyle buluşarak 'Barbaros Hayreddin Paşa' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan kahreden haber geldi.

Son olarak TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' adlı dizide 'Barbaros Hayreddin Paşa' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi Sayışman hakkındaki kötü haberi verdi.

14 Şubat 2017'de Los Angeles'ta Almeda Abazi Sayışman ile dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi hakkındaki kötü haberi duyurdu.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre rol aldığı dizinin tatil gününde diğer işlerine koşturduğunu ifade eden Tolgahan Sayışman, Ramazan ayının ilk haftasında afet bölgesine gideceğini dile getirdi.

Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin onursal başkanı olan Tolghan Sayışman, “Ramazan ayının ilk haftası bölgede olacağım inşallah. Şu an arkadaşlarımız orada ihtiyaçlar konusunda çalışmalar yapıyor. Hem onları ulaştıracağız hem de birlikte iftar yapacağız” dedi.

"ALMEDA’NIN DEPREM OLDUĞUNDAN BERİ PSİKOLOJİSİ BOZULDU"

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler nedeniyle eşi Almeda Abazi Sayışman'ın psikolojisinin bozulduğunu açıklayan Tolgahan Sayışman “Ailemi, kendimi kurtarsam bile aklım sevdiğim insanlarda, sizlerde olacak. Umarım öyle kötü günler bir daha yaşamayız. Almeda’nın deprem olduğundan beri psikolojisi bozuldu. Hep yakınlarda olmamı istiyor. Hiç kolay değil umarım bu zamanları hızla atlatırız.” dedi.

Tolgahan Sayışman: Almeda’nın psikolojisi bozuldu - Magazin haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN