Tozkoparan son bölümde İskender süper güçlerini itiraf ediyor!

Tozkoparan son bölümde İskender süper güçlerini itiraf ediyor!

İskender, Ece ve Ayberk'in planı karşısında süper güçlerinin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Salih ve Fikri ise taşın izini sürerken, ÇL-B'nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini öğrenir. Laboratuvara giren kişi, zaman makinesini etkisiz hale getirmeye başlayınca, Tozkoparanlar panik içerisinde laboratuvara koşarak durumu kurtarmaya çalışır. İşte, son fragman...

Tozkoparan İskender 24. bölüm özet, belli oldu. Tayfun ve Duygu, Ece ile Ayberk'in kendilerinden habersiz bir şeyler çevirdiğini fark ederek onları sorguya çeker. Üzerindeki baskıya dayanamayan Ayberk, soluğu Mavi Ay'ın yanında alır ve Mavi Ay'a İskender'siz bir 'hiç' olduklarını söyler. Bu sözlerden etkilenen Mavi Ay'ın morali bozulunca, İskender devreye girer ve son karşılaşmaya katılmayacağını açıklar.

TOZKOPARAN İSKENDER 24. BÖLÜM FRAGMANI

24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gençlerin yakından takip ettiği Tozkoparan İskender'in 24. bölümü, 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 16.00'da TRT 1'de ekranlara gelecek. Tozkoparan İskender tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasına bakabilirsiniz.

Tozkoparan İskender son bölümde neler oldu, göz atalım: İskender yaptığı atışla hedef tahtasını devirmiş, salondaki herkesin dikkatini üzerine çekmiştir. Kasırga takımı ve Savaş hoca, böyle bir şeyin nasıl olabileceğini anlamak için sorular sorarken, İskender dikkatleri Kasırga’nın yaptığı hileye çekmeye çalışır. Diğer yandan Giovanni, izini bulduğu taşı geri almak için 1 milyon liraya ihtiyacı olduğunu anlayınca, parayı vermeden taşı ele geçirebilmenin yollarını arar. Tozkoparanlar da Vecihi sayesinde taşın peşindedir. Vecihi taştan sinyal alınca Salih, Fikri ve Savaş bir kez daha taşın peşine düşerler.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozkoparan İskender 24. bölüm özeti: İskender, Mavi Ay'a kendisi olmadan da Kasırga'yı yenebilecek güçte olduğunu hatırlatacaktır. Ancak Giovanni, yine başka bir hile peşindedir ve Mavi Ay'ın karşılaşmada 'attan düşmüşe dönmesi' için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olup biterken Savaş Hoca, Makbule teyzeye yaptığı bir ziyaret esnasında zaman yolcuğu için gereken taşı bulur ve gözlerine inanamaz. Gitme vaktinin yaklaştığını gören İskender, sonunda Rüya'ya kendisinin Tozkoparan İskender olduğunu itiraf eder.

Ayberk ve Ece, yaptıkları planla İskender'in süper güçlerini ortaya çıkarabilecek mi? Salih ve Fikri, laboratuvara girip zaman makinesini bozan kişiyi yakalayabilecek mi? Son karşılaşmanın galibi kim olacak? Mavi Ay, son karşılaşmaya gerçekten de İskender'siz mi katılacak? Rüya, İskender'in itirafı karşısında ne yapacak?

6fbb49e9-bd68-4c90-966b-9559386a30e8.jpg

TOZKOPARAN SON BÖLÜM İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN