Tuba Ekinci'yi topa tutturacak sözler! Kadına şiddete onay verdi: "Ahlaklı kadınlar olsa bunlar olmaz"

Tuba Ekinci'yi topa tutturacak sözler! Kadına şiddete onay verdi: "Ahlaklı kadınlar olsa bunlar olmaz"

Şarkılarından çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelen Tuba Ekinci, konuk olduğu Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programında yine çok konuşulacak sözlere imza attı. Genç kızların giyim tarzını eleştiren şarkıcı, sözleriyle resmen kadına şiddete onay verdi. İşte, Tuba Ekinci'yi topa tutturacak o sözleri...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa'nın bugünkü konuğu şarkıcı Tuba Ekinci oldu. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Tuba EKinci, programda da yine çok konuşulacak sözlere imza attı.

Canlı yayında yaptığı açıklamalarla tepki toplayan Tuğba Ekinci'nin 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

"KADIN KUYRUK SALLAMAZSA ERKEK BİR ŞEY YAPMAZ"

Genç kızların giyim tarzını eleştiren Ekinci, "Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin. Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz. Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir" dedi.

Ekinci'nin yaptığı açıklamaya sessiz kalamayan İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval ise canlı yayına bağlanarak, ''Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne şiddeti ne de tacizi hak etmiyor'' diyerek tepki gösterdi.

tuba-ekinci-1.jpg

"ERKEK HER ZAMAN KADINDAN ÜSTÜNDÜR"

Canlı yayında Müge ve Gülşen'le de ters düşen Tuba Ekinci, açıklamalarının devamında da yine skandal sözler kullandı. Ekinci, ''Erkekler kadınlardan daha namuslu.

Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar.

Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN