Tuğçe Tayfur mutluluğu 3. evliliğinde de bulamadı! Boşanma iddialarına eşi Aydın’dan ilk yanıt geldi: ‘Davayı açan taraf benim’

Tuğçe Tayfur mutluluğu 3. evliliğinde de bulamadı! Boşanma iddialarına eşi Aydın’dan ilk yanıt geldi: ‘Davayı açan taraf benim’

Merhum Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur mutluluğu 3. evliliğinde de bulamadı. Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın’ın ihanet nedeniyle boşanacağı konuşulurken, boşanma iddialarına Aydın’dan ilk yanıt geldi.

İlk evliliğini 2009 yılında Tolga Ertuğrul ile ikincisini 2012 yılında Taner Şafak’la yapan Tuğçe Tayfur, 2023 yılında hayatını Muhammed Aydın’la birleştirdi. Aydın’la evliliğinden Tuğçe Lina ve Necla Hira adında iki kızı olan Tayfur’un eşine boşanma davası açtığı iddia edilmişti.

İhanetten dolayı boşanma davası açtığı iddia edilen Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın’ın başka kadınlarla yazışmalarını ve beraber çekilen fotoğraflarını da mahkemeye sunduğu öne sürülmüştü.

tugce-tayfur-bosaniyor-1.jpg

MUHAMMET AYDIN’DAN İLK YANIT GELDİ: “DAVAYI BEN AÇTIM”

Ortaya atılan iddiaların ardından Muhammet Aydın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sessizliğini bozdu.

İlk paylaşımında Tuğçe Tayfur’la evlendiği günden bu yana dış etkenlere karşı çektiklerini dile getiren Aydın, “Burada eşini kötüleyecek biri değilim. Ama davayı açan taraf benim. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

tugce-tayfur-bosaniyor-2-001.jpg

Diğer açıklamasına ise, “Tuğçe hanım çok dürüst, çok merhametli, çok namuslu, çok mülayim biridir. Biz yapamadık, devam edemedik. Kendisi evlatlarımın annesi ve vakti zamanında aşık olduğum tek kadındır. Sorun onda değil, sorun biz yanlış zamanlarda tanışmış insanlarız. Çok şey yaşandı, çok acı çeikldi” ifadelerini kullandı.

Son paylaşımında kızlarına seslenen Aydın, “Can parçalarım, can kızlarım ben annenizi aldatmadım. Büyüdüğünüzde zaten bileceksiniz de yine de babanız açıklama yapmış olsun” dedi.

tugce-tayfur-bosaniyor-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN