Tüm burçları saat 09.37'den sonra dikkatli olmaya çağırıyoruz! 3'ü bir arada geliyor....

Tüm burçları saat 09.37'den sonra dikkatli olmaya çağırıyoruz! 3'ü bir arada geliyor....

Bugün Ay, günü Balık burcunda geçirerek iç dünyamızla bağlantı kurma ihtiyacımızı teşvik ediyor. Ay sabah saat 9.37'den sonra yay burcundan balık burcuna geçecek bu da beraberinde küçük krizleri getirecek. Bugün stres, çatışma ve uyumsuzluk yüksek dozda olacak.

30 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, belki de sizin için çok değerli olan birine karşı olması gerekenden biraz daha sert davrandığınız için, duygusal bir baskı hissetmenize neden olabilir.

Bazı Koçların akranlarıyla arası çok hoş ama gerçekten öne geçecekleri bir noktaya geliyorlar ve gerilim bundan kaynaklanıyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bu çarşamba her türlü yatırımı destekliyor. Öyle ki, başkaları da sizden tavsiye isteyebilir.

Mevcut eğilim sizi biraz bunalmış hissettirebilir ama aynı zamanda iyi cevaplar bulacağınız ve kendinize olan güveninizin artacağı anlar da olacaktır. Çoğu Boğa için harika bir gün olacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Çevrenizdeki herkesin gözünde imajınızı düzeltmeye çalışıyorsunuz ama belki de aklınıza gelmeyen bazı küçük detaylar olabilir ve bunu fark ettiğinizde günün büyük bir bölümünde sinirleriniz bozulacaktır.

İkizler burcundan bazı kişiler, özel bilgilerini kiminle paylaştıklarına dikkat edecek ve herkesten bir şey saklama eğiliminde olacaklar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu, bir sürü ayak işi ve her türlü ilgili faaliyetle dolu bir çarşamba günü olacak. Eğitim çabaları da sizin için önceliğe sahip olacak ve önceden düşünmediğiniz bazı şeyleri keşfettiğinizi fark edebilirsiniz.

Akşam saatlerinde bir tür sosyal etkinliğe katılmanız istenebilir ve bu sizin için eğlenceli olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşe göre tutku bugün anahtar kelime olacak ve sizinle aynı değerleri paylaşan insanlara her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz.

Bazı Aslanlar, belki de çalışma ortamlarını iyileştirmek amacıyla, bazı iş arkadaşlarıyla ilişkilerine çok odaklanacaklar.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Varlığınız gittiğiniz hemen her yerde olumlu bir ışık olarak yorumlanırken güzel bir çarşamba sizi bekliyor.

Yapmanız gerekenler konusunda kendinizi çok rahat hissediyorsunuz ancak kendinizden şüphe duyacağınız anlar da olabilir. Akşam saatlerinde, dinlenmek için kendinize biraz zaman ayırın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu çarşamba gününü evdeki her türlü pratik faaliyete ayırabilirsiniz ve bu konuda kendinizi çok rahat hissedeceksiniz.

Belki aileden, fikirlerine çok saygı duyduğunuz biri, yaptığınız işi takdir edecek ve işleri daha ileriye götürmeniz için size destek olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün siz bir şeyler yaptıkça bazı küçük problemler su yüzüne çıkabilir, bunun nedeni büyük ihtimalle başkalarının yapması gerekenlerdeki gecikmeler.

Diğer insanlara çok fazla bağımlı olmanız, istediğiniz kadar hızlı ilerlemenize yardımcı olmayacaktır. Ancak, olup bitenlerden hayal kırıklığına uğramanız için hiçbir neden yok.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre bu çarşamba gününü, haftanın geri kalanında önceliklerinizi sıralamaya başlamak için kullanacaksınız ve çok objektif ve organize olacaksınız.

Çevrenizdeki insanlar doğal olarak bu tavrınıza ve başarabileceklerinize şaşıracaklar. Bu, fiziksel egzersiz için de harika bir gün.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu çarşamba fikirlerle dolu görünüyorsunuz ama aynı zamanda her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışıyorsunuz ki bu her zaman için iyi bir şey sayılmayabilir.

Bugünkü tavsiyemiz, insanları fikirlerinize dahil etmeye başlamanızdır ve bu, yapmanız gerekenler konusunda kendinizi çok daha rahat hissetmenizi sağlayacak ve yapmanız gerekenlerin ağırlığından bunalmanızı engelleyecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu sabah biraz rahatsızlık hissedebilir, hatta belki de başınız ağrıyabilir. Ancak, gün ilerledikçe daha da rahatladığınız görülüyor.

Öğleden sonra önemli bir toplantıya katılmanız gerekebilir ve bu stres seviyenizi yükseltebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu çarşamba günü küçük bir gerginlik su yüzüne çıkabilir çünkü her şeyi kitabına göre yapıyorsunuz ve bu yüzden bazı insanları dikkate almamanız onların canını sıkabilir.

Onlara neler olduğunu açıklamakta zorlanacaksınız ama büyük olasılıkla bunu pek de kafaya takmayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN