Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran baş rol oyuncusu oluyor - Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran baş rol oyuncusu oluyor - Turabi Çamkıran kimdir?

'Survivor All Star yarışmasında birinci olan Turabi Çamkıran, hayallerini gerçekleştirdiğini ifade ederek, yeni bir sinema filminde başrol oynayacağını söyledi. Survivor yarışması sonrası hayatı değişen Turabi kimdir? İşte yeni yıldız hakkında merak ettiğiniz detaylar...

Survivor All Star yarışmasında şampiyon olan Turabi Çamkıran, yeni bir sinema filminde başrol oynayacak. Peki kısa bir sürede ününe ün katan Turabi Çamkıran kimdir? İşte onun hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar...

Bodrum'da tatil yapan Turabi Çamkıran, sahilde gezerken görüntülendi. Sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Turabi, bol bol fotoğraf çektirdi. 'Kertenkele' dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Bodrum'a tatile gelen Turabi, hayranlarına müjdeli haberi vererek, bir sinema filminde başrol oynayacağını ve hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.

Muhabirlerin sorularını cevaplayan Turabi, 'En büyük hayalimdi oyuncu olmak. Onun için ilk adımı attım. İkinci bir hayalim ise bunu en iyi şekilde ilerletmek ve Türkiye'nin aksiyon oyuncusu olmak, bunun için de elimden gelen her şeyi yapıyorum. Aksiyon oyuncusu olmak için sürekli eğitim alıyorum. Kısa bir tatilden sonra İngiltere'ye aksiyon üzerine eğitim almaya gideceğim.' dedi.

2 TANE SİNEMA FİLMİ VAR

Yeni projelerinden bahseden Turabi, bir sinema filminde başrol oynayacağını söyleyerek, 'Şu an 2 tane sinema filmi var. Biri başrol diğeri de rolü güzel olan bir sinema filmi. Şimdi onları halledeceğiz, daha sonra dizimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başrol oynadığım rolde bıçkın bir delikanlıyı oynuyorum. Bu aralar çok yoğunum, günde 5 saat uykuyla güne devam ediyorum. Dizi çok güzel gidiyor reytinglerde ikinci sıraya kadar ulaştık. Bir laf vardır ya sevdiğin işi yaparsan çalışmış sayılmıyorsun. Ben de sevdiğim işi yaptığım için çalışmış sayılmıyorum. İşimi seve seve yapıyorum.'şeklinde konuştu

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğmuştur. Çocukluğu Mersin’de geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu.

Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland’da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN