Türk kahvesinin köpüklü olmamasının nedeni meğer buymuş! Tek bir hareketle bol köpüklü Türk kahvesi yapın

Türk kahvesinin köpüklü olmamasının nedeni meğer buymuş! Tek bir hareketle bol köpüklü Türk kahvesi yapın

Hazırladığınız Türk kahvesi yeterince köpüklü olmuyorsa çeşitli yöntemlere başvurabilirsiniz. Türk kahvesi hazırlarken hem daha lezzetli hem daha bol köpüklü olması için uygulanması gereken bazı adımlar bulunuyor. Bu püf noktaları uyguladığınızda Türk kahvesinin köpüğü taşacak kadar bol olacak. Peki, Türk kahvesinin köpüklü olması için ne yapmalıyız? Bol köpüklü Türk kahvesi nasıl yapılır? Köpüklü Türk kahvesi yapmanın sırrı nedir? İşte, Türk kahvesini bol köpüklü pişmesinin püf noktası...

Türk kahvesi sabahtan akşama her saati içilebiliyor. Türk mutfak kültürünün vazgeçilmezleri arasında bulunan Türk kahvesinin pişirilmesinde hassas olmak gerekiyor.

Daha lezzetli ve daha köpüklü Türk kahvesi hazırlamak için bazı tüyoları bilmek gerekiyor. Doğru pişirme yöntemi ile Türk kahvesini bol köpüklü yapmak mümkün.

BOL KÖPÜKLÜ TÜRK KAHVESİ NASIL YAPILIR?

Köpüğü Türk kahvesi için suyunu ekledikten sonra birkaç tur karıştırmalı ve daha sonra pişmeye bırakmalısınız. Karıştırdıkça köpükler oluşmayacak ve oluşan köpükler de geri suya karışacak.

Haberglobal'de yer alan habere göre, ayrıca Türk kahvesinin bakır cezve içerisinde pişirilmesi de lezzetini etkiliyor. Bakır cezvede içme suyu ile hazırlanan Türk kahvesi hiç şüphesiz daha lezzetli oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN