Türk Telekom kullanıcıları dikkat! Paket aşım derdi ortadan kalkıyor! Bu kampanya tüm kullanıcıları memnun edecek

Türk Telekom kullanıcıları dikkat! Paket aşım derdi ortadan kalkıyor! Bu kampanya tüm kullanıcıları memnun edecek

Binlerce Türk Telekom kullanıcısını ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Bu hizmet 3 ay boyunca tamamen ücretsiz olarak verilecek. İşte Türk Telekom'un yeni kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Türk Telekom tüm kullanıcıları yakından ilgilendiren önemli bir açıklamaya imza attı. Şirket tarafından yapılan son açıklama kapsamında müşterilere ayrıcalık sunan Türk Telekom yeni Prime kampanyasının detaylarını paylaştı. Prime tarifesini tercih edecek müşteriler ve tarife değişikliği yapmak isteyen kişiler Türk Telekom'un inanılmaz kampanyası ile sevinçten havalara uçacak. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada “Müşterilerimizin hayatına zenginlik katacak ayrıcalıklar sunuyoruz” ifadelerine yer alırken kampanya detayları da tek tek paylaşıldı. İşte Türk Telekom'un yeni kampanyası hakkında merak edilen tüm detaylar…


TÜRK TELEKOM'DAN İNANILMAZ KAMPANYA


Türk Telekom Mobil Hizmetler Pazarlama Direktörü Ahmet Gizlice, teknolojiye yön veren ürün ve hizmetleri müşterilerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade ederken yeni iş ortaklarının da geliştirmeye başladıklarını duyurdu. YouTube ile işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayan Gizlice, çevrimiçi video içeriği tüketen Türk Telekom Prime müşterilerine kesintisiz izleme keyfi sunacaklarının müjdesini verdi.

turk-telekom-1.jpg

YouTube Premium iş birliklerinden sorumlu olan EMEA Bölge Müdürü Vincent de Lorca, Türk Telekom'un yeni kampanyası hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Türkiye'de yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Lorca, "Türkiye'deki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken sunduğumuz hizmetleri güçlü ortaklıklarla birlikte geniş kitlelere ulaştırmak bizim için büyük önem taşıyor. Türk Telekom Prime ile yaptığımız iş birliğimiz sayesinde, çok daha fazla YouTube kullanıcısının, YouTube Premium üyeliği ile yayınlanan içeriklere kesintisiz ulaşacak olmasından mutluyuz.” ifadelerini kullandı.


PRİME TARİFE DETAYLARI BELLİ OLDU


Türk Telekom tarafından yayınlanan Prime tarife detayları belli oldu. Bu kapsamda Türk Telekom Prime'a geçiş yapan müşteriler Enfes Prime 30 tarifesi ile 1.500 dakika, 250 SMS, 25 GB internet ve 5 GB sosyal medya internet fırsatlarından yararlanabilecek. 12 Ay boyunca tarifeyi kullanma sözü veren müşteriler 160 TL ödeyerek inanılmaz kampanyadan yararlanabiliyor.

prime-tarife.jpg

Bunun yanı sıra bir diğer kampanya ise Enfes Prime 40 tarifesi adıyla müşterilerin hizmetine sunuluyor. 12 ay boyunca tarifeyi kullanma sözü veren müşteriler 180 TL karşılığında 2.000 dakika, 250 SMS, 30 GB internet ve 10 GB sosyal medya interneti satın alabilecek.

Enfes Prime Limitsiz Sosyal Medya tarifesinden yararlanmak isteyen kişiler ise 230 TL ödeyerek 2000 dakika, 250 SMS, 40 GB internet ve sınırsız sosyal medya internetinden yararlanabilecek. 12 ay boyunca taahhüt veren kişiler sadece 230 TL ödeyerek tarifenin avantajlarından yararlanabilmektedir. Kampanyaya katılan müşteriler ise ilk ay 20 GB internet hediyesi ile doya doya video izlemenin keyfini çıkarabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN