Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı düşük puanla kamu personeli ilanı yayımladı! Bu şartlara uyanlar aradığı işi bulacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı düşük puanla kamu personeli ilanı yayımladı! Bu şartlara uyanlar aradığı işi bulacak

Türkiye Petrolleri, İŞKUR işbirliğiyle yeni personel alımı için ilan yayımladı. İlan kapsamında 16 farklı meslek için kontenjan dağılımı yapıldı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için gerekli olan başvuru şartları ve başvuru süreci hakkında ayrıntılar paylaşıldı.

TPAO, beklenen personel alımı ilanını resmi olarak duyurdu. Önceki günlerde açıklanan 450 personel alımı müjdesi sonrasında, şimdi de ilk ilanlar yayımlandı. TPAO, 16 farklı meslek kategorisinde görevlendirilmek üzere 48 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. İlgili ilan İŞKUR üzerinde duyurulmuş olup alımlar, TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecektir. Peki, 48 personel alımı kontenjan dağılımı ve başvuru şartları nelerdir?

Personel alımı yapılacak meslekler şunlardır:

  • 13 adet Petrol-Gaz Üretim Operatörü,
  • 1 adet Sistem İşletmeni,
  • 2 adet Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı,
  • 9 adet Diğer Teknisyen ve Teknikerler,
  • 3 adet Büro Memuru (Genel)/Ambarcı (Otomotiv),
  • 1 adet Arşivci,
  • 1 adet İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı,
  • 2 adet İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri/Acil Yardım/Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği/Paramedik,
  • 1 adet Malzeme Planlama Elemanı,
  • 1 adet Diğer Teknisyen ve Teknikerler,
  • 2 adet Harita Teknisyeni,
  • 1 adet Büro Yönetimi Elemanı,
  • 6 adet Büro Memuru (Genel),
  • 2 adet Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Teknikeri/İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Teknikeri,
  • 1 adet Muhasebe Meslek Elemanı,
  • 2 adet Lojistik Meslek Elemanı.

Başvuracak adaylar için aranan şartlar şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda olumlu sonuç alabilmek,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.

Erkek adaylar için askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak gerekmektedir. Seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani bir durumu olmamak da başvuru şartları arasındadır.

Başvuruları kabul edilecek adayların yaş şartı da bulunmaktadır. Adaylar, 18 yaşını tamamlamış olmalı ve 35 yaşından büyük olmamalıdır.

Ayrıca, başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvuru için İŞKUR üzerinden online başvuru yapılacaktır.

Petrol-Gaz Üretim Operatörü alımı için özel şartlar arasında aşağıdaki hususlar yer almaktadır:

  • Motor, Makine, Mekatronik, Petrol Sondajı ve Üretimi, Proses/Rafineri Teknolojisi, Kimya/Kimya Teknolojisi, Rafineri ve Petrokimya Teknolojisi, Otomasyon, Metal İşleri, Elektrik-Elektronik, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi önlisans (MYO) programından mezun olmak gerekmektedir.

TPAO, resmi olarak duyurulan personel alımıyla ilgili yeni bir ilan yayımladı. İşte TPAO'nun 48 kamu personeli alımı için aranan şartlar:

Sistem İşletmeni Alımı Şartları:

  • Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Elektronik Haberleşme Teknikerliği, Endüstriyel Haberleşme, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Telekomünikasyon, Elektronik ve Haberleşme, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Deniz Elektroniği, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Gemi Elektroniği ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.
    petrol

Büro Yönetimi ve Sekreterlik/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı Alımı Şartları:

  • Adalet, Hukuk, Noterlik, Adalet MYO, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.

Diğer Teknisyen ve Teknikerler Alımı Şartları:

  • İnşaat Teknolojisi, Altyapı, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, Yapı Tesisat Teknolojisi, Yapı Donatım Teknolojisi, Yapı Donatımı Teknolojisi, Yapı, Sıhhi Tesisat, Tesisat Teknolojisi, İnşaat Yapı, Yapı İnşaat ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.
  • Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz Isıtma, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhiyat Tesisleri Teknikleri, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Doğalgaz ve Isıtma, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknikerliği, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Gaz Tesisatı ve Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.
  • Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı, Elektrik Makine Tamir ve Bakım, Endüstriyel Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Deniz Elektroniği, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Gemi Elektroniği ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.

Büro Memuru (Genel) (Ambarcı - Otomotiv) Alımı Şartları:

  • Makine, Motor, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Motor Otomotiv, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Elektrik ve Elektroniği, Oto Motor Teknolojileri, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv Tasarım ve İmalat, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılabilecektir.
Arşivci Alımı Şartları:

Arşivci alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Kimya, Kimya Teknolojisi, Bilgi Yönetimi, Bilişim-Yönetim, Bilişim Yönetimi, Makine, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye ön lisans (MYO) programlarından mezun olmak gerekmektedir.

İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı Alımı Şartları:
İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin İş Sağlığı ve Güvenliği, İşçi Sağlığı ve Güvenliği ön lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.
  • İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri/Acil Yardım/Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği/Paramedik Alımı Şartları:

İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri/Acil Yardım/Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği/Paramedik alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin İlk ve Acil Yardım Ön Lisans (HYO) programından mezun olmak gerekmektedir.

Malzeme Planlama Elemanı Alımı Şartları:

Malzeme Planlama Elemanı alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Makine, Motor, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Motor Otomotiv, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Elektrik ve Elektroniği, Oto Motor Teknolojileri, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv Tasarım ve İmalat, Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik Makineleri Bakım ve Onarımı, Elektrik Makine Tamir ve Bakım, Endüstriyel Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Deniz Elektroniği, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknikerliği, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Metalurji, Metalografi ve Malzeme Muayenesi, Metal İşleri, Metalurji ve Malzeme, Metalurji Malzeme Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Diğer Teknisyen ve Teknikerler Alımı Şartları:

Diğer Teknisyen ve Teknikerler alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Otobüs Kaptanlığı, Otobüs Şoförlüğü, Makine, Motor, İş Makineleri, Makine Metep, Makine Teknisyenliği, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Talaşlı Üretim, Talaşsız Şekillendirme, Termik Santral Makineleri, Tesviye, Motor Otomotiv, Oto Elektrik-Elektronik, Oto Elektrik ve Elektroniği, Oto Motor Teknolojileri, Otobüs Tamir ve Bakım, Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv Metep, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv Tasarım ve İmalat, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Harita Teknisyeni Alımı Şartları:

Harita Teknisyeni alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Harita ve Kadastro, Harita Kadastro, Harita, Harita Teknikerliği, Harita ve Maden Ölçme Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Büro Yönetimi Elemanı Alımı Şartları:

Büro Yönetimi Elemanı alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İletişim ve Halkla İlişkiler, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Büro Memuru (Genel) Alımı Şartları:

Büro Memuru (Genel) alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Teknikeri/İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Teknikeri Alımı Şartları:

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Teknikeri/İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Teknikeri alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Özel Güvenlik ve Koruma, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Muhasebe Meslek Elemanı Alımı Şartları:

Muhasebe Meslek Elemanı alımı için aşağıdaki şartlar gerekmektedir:

  • Üniversitelerin Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları Ön Lisans (MYO) programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Belirtilen şartlara uygun olarak ilan edilen pozisyonlara başvurabilirsiniz. Başvuru süreci ve detayları için ilgili kurumun resmi internet sitesini ziyaret etmeniz önemlidir.
Lojistik Meslek Elemanı Alımı Şartları:

Üniversitelerin; Lojistik, Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik, Kargo, Kargo Hizmetleri, Uluslararası Taşımacılık ve Yönetimi, Bankacılık ve Sigortacılık, Banka ve Sigorta Yönetimi, Bankacılık, Bankacılık ve Finans, Sigortacılık, Bankacılık Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı ve Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İşletme, İşletmecilik, İşletme Yönetimi, Genel İşletme, Endüstriyel Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İş İdaresi, Sevk ve İdare, Ticaret ve Yönetim, Yöneticilik, Yönetim, Yönetim Bilimleri Ön Lisans (MYO) programından birinden mezun olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kamu Personel alımı ilanına göre başvurular, ilanın yayımlanmasıyla birlikte başlamıştır. Adaylara başvuru için 4 günlük bir süre verilecektir ve başvurular elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 29 Mayıs - 2 Haziran 2023

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar, başvurularını yapabilmeleri için öncelikle yukarıdaki bağlantıya tıklayarak iş ilanı numarası ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kontenjana Göre İş İlanı Numaraları:

Petrol-Gaz Üretim Operatörü İş İlan No: 00007553507

Sistem İşletmeni İş İlan No: 00007553488

Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı İş İlan No: 00007553530

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler İş İlan No: 00007553605 - 00007553632 - 00007553647 - 00007553824

Büro Memuru (Genel)(Ambarcı (Otomotiv)) İş İlan No: 00007553828

Arşivci İş İlan No: 00007553844

İş Güvenliği ve İş Sağlığı Saha Elemanı İş İlan No: 00007553869

İlk ve Acil Yardım Sağlık Teknikeri/Acil Yardım/Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği/Paramedik İş İlan No: 00007553886

Malzeme Planlama Elemanı İş İlan No: 00007553909

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler İş İlan No: 00007553946

Harita Teknisyeni İş İlan No: 00007553954

Büro Yönetimi Elemanı İş İlan No: 00007553997

Büro Memuru (Genel) İş İlan No: 00007554134

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Teknikeri/İtfaiyecilik Ve Yangın Güvenliği Teknikeri İş İlan No: 00007554152

Muhasebe Meslek Elemanı İş İlan No: 00007554332

Lojistik Meslek Elemanı İş İlan No: 00007554333

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN