Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncusu Aslı Enver disleksi mi? Hayranları yaptığı açıklama ile şoke oldu

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncusu Aslı Enver disleksi mi? Hayranları yaptığı açıklama ile şoke oldu

Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilen Aslı Enver'in son açıklaması hayranlarının bir hayli kafasını karıştırdı. 38 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda özel yaşamına dair paylaşımlarda bulundu. Özel hayatına yönelik paylaşımlarında yaptığı bir açıklama hayranlarını üzde...

Yakında nikah masasına oturacağı söylene ünlü oyuncu Aslı Enver'den hastalık itirafı geldi. Türkiye'nin en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Enver o hastalığını açıkladı. Bakın Aslı Enver'in hastalığı neymiş?

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. İlişkilerinin yolunda gittiğini söyleyen Enver'in yakında evleneceği de dedikodular arasında. Yaptığı bir röportajda kendine dair samimi itiraflarda bulunan güzel oyuncu yaşadığı hastalığı da itiraf etti. Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

berkin.jpg

ASLI ENVER'DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Hayatımıza Kavak Yelleri dizisi ile giren ev kısa sürede Türkiye'nin aradığı kadın oyuncular arasında adını yazdıran Aslı Enver, verdiği bir röportajda herkesi şaşırtan detay verdi.

asli-enver-kimdir-nereli-ve-kac-yasinda-h11876-e8071.jpg

Yakın evleneceği söylenen Enver, yaşadığı hastalığı da itiraf etti.

asli.jpg

HASTALIĞINI DUYAN ŞAŞIRDI

38 yaşındaki güzel oyuncu, kendisine gelen senaryolar hakkında, "Bir kişinin bir saatte okuyacağı senaryoyu ben bir günde okuyorum ya da birilerine 'Ne olur bana bunu okur musun?' diye yalvarıyorum. Zor ama alıştım bu duruma." diyerek disleksi rahatsızlığı şüphelerini artırdı. Duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Disleksi hastalığı, normal zekaya sahip bir bireyin doğuştan veya zamanla öğrenme anlama güçlüğü çekmesidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN