Türkiye'nin en güvenilir isimleri onlar oldu! Listenin en başındaki isim değişti: Akıllara gelen ilk isim listede bile yok!

Türkiye'nin en güvenilir isimleri onlar oldu! Listenin en başındaki isim değişti: Akıllara gelen ilk isim listede bile yok!

Toplumun en güvenilen ünlüsü seçildi! Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından, Ipsos'un Antikriz Monitör araştırması sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

HALUK LEVENT, TOPLUMUN EN GÜVENİLEN ÜNLÜSÜ SEÇİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremler sonrasında, Ipsos'un Antikriz Monitör araştırması ile toplumun deprem felaketi ile ilgili ilk tepkileri ölçüldü.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından, Ipsos'un Antikriz Monitör araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre, toplumun deprem felaketi ile ilgili ilk tepkileri ölçüldü. Bu araştırmada, kendini hayır işleri ve müzik çalışmalarına adayan ünlü sanatçı Haluk Levent, toplum tarafından en güvenilen ünlü olarak seçildi.

HALK, HALUK LEVENT'İ GÜVENİLEN ÜNLÜ OLARAK TEKRAR TEKRAR SEÇTİ

haluk levent

Ipsos Antikriz araştırması, Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent'e olan güvenin artarak yükseldiğini bilimsel olarak kanıtladı. Depremden hemen sonra gerçekleştirilen araştırmada görülen değerler, pandemi dönemlerinin üzerine çıktı. Türkiye'nin en güvenilen ünlüleri sıralamasında, birinci sırayı tekrar tekrar Haluk Levent aldı. Sanatçı bu başarı karşısında oldukça duygulandı.

HALUK LEVENT, EN GÜVENİLEN ÜNLÜLER LİSTESİNDE BİRİNCİ

Araştırmaya katılanlar arasında, Haluk Levent %68 oranında güvenilir bulundu ve Türkiye'nin en güvenilen ünlüsü olarak birinci sırada yer aldı. İkinci sırayı %50 ile Müge Anlı ve Kenan İmirzalıoğlu paylaştı. Diğer ünlüler ise sırasıyla İlber Ortaylı (%48) ve Acun Ilıcalı (%46) olarak sıralandı.

Haluk Levent'in güvenilirliği, toplumda yaptığı hayır işleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile bilinmektedir. Ipsos Antikriz araştırması sonuçları, toplumun Haluk Levent'e olan güveninin artarak devam ettiğini göstermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN