Üniversite öğrencilerine ballı kampanya! Ödediklerinin yarısı iade edilecek: Bu kartta sahip olan öğrenci yaşadı!

Üniversite öğrencilerine ballı kampanya! Ödediklerinin yarısı iade edilecek: Bu kartta sahip olan öğrenci yaşadı!

Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında, üniversite öğrencilerinin gerçekleştirecekleri dijital platform üyeliklerine yönelik her ay yüzde 50 oranında geri alınabilecek ve toplamda 100 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabileceklerdir.

Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında, üniversite öğrencilerinin gerçekleştirecekleri dijital platform üyeliklerine yönelik her ay yüzde 50 oranında geri alınabilecektir. Bu kampanya dünyanın önde gelen dijital platformları olan Netflix, Spotify, YouTube Premium, Disney+, BluTV ve Gain üyeliklerinde geçerlidir. Dijital platformların popülerliği son yıllarda hızla artarken, kullanıcı sayıları da buna paralel olarak artmaktadır. Bu kullanıcı artışının etkisiyle ücretlerin artması üniversite öğrencilerini olumsuz etkiliyor. Bu nedenle Akbank bu kampanyayı gerçekleştirmekte, üniversite öğrencilerinin bu artışlardan etkilenmemesi için bir avantaj sunmaktadır.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRECEK KAMPANYA! NETFLIX, SPOTIFY, YOUTUBE VE BİRÇOK PLATFORM ÜYELİKLERİNİN YÜZDE 50’Sİ İADE EDİLECEK!

Akbank tarafından duyurulan üniversiteli Akbanklı programı kapsamında, öğrenciler ilgili dijital platform üyeliklerini Akbank kartından ödediğinde her ay %50 oranında geri alabilecek ve toplamda 100 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabilecektir. Üniversiteli Akbanklı programına herkes katılabilir ve gerekli şartları sağladığı takdirde kampanyadan yararlanabilir. Programa Akbank Mobil uygulamasındaki Kampanyalar sayfasından veya websitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak katılım sağlanabilir.

konutKAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Akbank'ın üniversiteli Akbanklı programı kapsamında, sadece 18 - 26 yaş arasında öğrenci olan ve programa dahil olup gerekli şartları sağlayan kişiler yararlanabilecektir. Programda yer alan kişiler, ilgili dijital platform üyeliklerini Akbank kartı ile ödediğinde, her ay yüzde 50 oranında geri alım yaparak, toplam 100 TL'ye varan iade fırsatından yararlanabilecektir. Kampanya sadece belirtilen dijital platformların üyeliklerinde geçerli olacaktır. Üniversiteli Akbanklı programına dahil olmak için ise gerekli koşulları sağlamak ve programa katılmak gerekmektedir.

HANGİ DİJİTAL PLATFORMLARDA GEÇERLİ?

Akbank müşterileri, Netflix, YouTube Premium, Spotify, Disney+, Gain, BluTV gibi belirli dijital platformlarda aylık abonelik ücretlerinin %50'sini geri alarak 100 TL'ye varan iade hakkı kazanabilmektedir. İadeler ayda maksimum 100 TL ile sınırlıdır ve sadece kampanya şartlarını karşılayan müşteriler için geçerlidir. 

konut

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN