Üniversitelerin kapatılması tepki toplamaya devam ediyor! Pınar Altuğ ateş püskürdü: "Gidecek evleri var mı sordunuz mu?"

Üniversitelerin kapatılması tepki toplamaya devam ediyor! Pınar Altuğ ateş püskürdü: "Gidecek evleri var mı sordunuz mu?"

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler 31 bin 643 vatandaşımız hayatını kaybetmesine neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremler nedeniyle üniversitelerin tatil edildiğini ve depremzedelerin KYK yurtlarına yerleşeceğini duyurdu. Erdoğan'ın bu açıklaması tartışmaları da beraberinde getirirken bir tepki de ünlü oyuncu Pınar Altuğ'dan geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'ı yerle bir ederek bölgeyi adeta savaş alanına çevirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" tanımladığı depremde AFAD'tan yapılan son açıklamaya göre; 31 bin 643 vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin hemen ardından 158 bin 165 afetzede bölgeden diğer illere tahliye edilirken bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Afet bölgesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversiteler yaz mevsimine kadar tatil edildiğini açıklayarak "Yaz mevsimine kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz. Tamamen uzaktan eğitimle devam edecekler" dedi. Erdoğan ayrıca Depremden etkilenen vatandaşların KYK yurtlarına yerleşeceğini açıkladı.

Üniversitelerin yaz mevsimine kadar kapatılması tepki toplarken bir tepki de ünlü oyuncu Pınar Altuğ'dan geldi.

Ekran Alıntısı

"GİDECEK EVLERİ VAR MI SORDUNUZ MU?"

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Pınar Altuğ, üniversitelerin kapatılmasına "Bu kadar otel, lojman hatta kiralanabilecek cruise gemileri varken gençleri yurtlarından çıkartmak niye? Belki o gençlerinde ailelerinden kayıplar var? Acaba gidecek evleri var mı sordunuz mu?" diyerek sitem etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN