Ünlü İsimden İhanet Yüzünden Boşandığı Karısına Suç Duyurusu: Çocuklarımla Görüşmesi Yasaklansın

Ünlü İsimden İhanet Yüzünden Boşandığı Karısına Suç Duyurusu: Çocuklarımla Görüşmesi Yasaklansın

11 yıllık evliliğini ihanet yüzünden bitiren türkücü Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Kendisi iş gezisine gittiğinde eşinin peruk takarak takma isimlerle başka başka erkeklerle buluştuğunu söyleyen Berdan Mardini 2 çocuğunun annesi Fatoş Yelliler için suç duyurusunda bulunurken Fatoş Yelliler'in de fotoğraflarını delil olarak savcılığa verdi.

Türkücü Berdan Mardini, Fatoş Yelliler ile 2010 yılında Fransa'da sahne aldığı bir düğünde tanışmıştı. Berdan Mardini kısa bir süre sonra da evlendiği Fatoş Yelliler ile 11 yıl evli kalmış ve 2021 yılının Mart ayında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Türkücü Berdan Mardini, kendisini aldattığı için 11 yıllık evliliğini bitirdiği eski eşi Fatoş Yelliler'i savcılığa şikayet etti. Ezmira ve Miran adında iki çocukları bulunan Berdan Mardini, savcılığa verdiği dilekçeye eski eşi Fatoş Yelliler'in fotoğraflarını da delil olarak koydu.

BERDAN MARDİ'NİN ESKİ EŞİ YASAK AŞK YAŞADIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

Türkücü Berdan Mardini'den boşandıktan sonra da adından sık sık söz ettiren Fatoş Yelliler son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonlarla, değişimiyle ve özel hayatındaki skandallarla sosyal medyanın dilinde. Fatoş Yelliler, ünlü türkücü Berdan Mardini ile evliyken Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi iş insanı Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığını itiraf etmişti.

FATOŞ YELLİLER GÖKHAN GÖZ'Ü DE ALDATTI

Fatoş Yelliler'in evli insanlara kendisini aldattığını iddia eden iş insanı Gökhan Göz sosyal medya hesabından sevgilisi Fatoş Yelliler'in evli insanlar ile mesajlaşmalarını ifşa etmişti. Gökhan Göz, 11 yıllık eşi Berdan Mardini'yi kendisi ile aldatan Fatoş Yellilerin sosyal medyadan paylaştığı söz konusu mesajlarda kendisini de aldattığını ileri sürmüştü.

berdan-mardini-fatos-yelliler.jpg

FATOŞ YERLİLER SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Berdan Mardini'nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler evinin yakınında silahlı saldırıya uğramıştı. Modacı ve tasarımcı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi iş insanı Gökhan Göz'le aldatan Berdan Mardini'yi aldatan Fatoş Yelliler araç ile yolculuk yaparken motosikletli kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırganlar araçtaki Berdan Mardini ile Fatoş Yerliler'e 5 el üst üste ateş etmiş ve kurşunlardan biri Fatoş Yelliler'in bacağına isabet etmişti. Fatoş Yelliler, silahlı saldırı sonrası azmettirici olduğu iddiası ile eski eşi Berdan Mardini'den şikayetçi olmuştu. Mahkeme ünlü türkücü Berdan Mardini'ye 2 ay uzaklaştırma cezası verilmişti.

berdan-mardini.jpg

BERDAN MARDİNİ FATOŞ YELLİLER'DEN TEK CELSEDE BOŞANDI

Berdan Mardini iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'den tek celsede boşandı. Mardini mahkemede eşi tarafından kandırıldığını, söylemişti. Eşinin yıllarca kendisini aldattığını boşandıktan sonra öğrendiğini söyleyen Berdan Mardini, "Ben işe gidince peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş" demişti. Berdan Mardini'nin bu açıklamaları sonrası sosyal medyada çiftin ilişkisi olay olmuştu.

BERDAN MARDİNİ ESKİ EŞİ FATOŞ YELLİLER'İN UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Sabah gazetesi magazin servisinin duyurduğu habere göre, uzun süre sosyal medyanın dilinden düşmeyen BerdanMardini ile Fatoş Yelliler arasında yeni bir gelişme yaşandı. Türkücü Berdan Mardini, iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu madde kullandığını iddia etti. Eski eşi Fatoş Yelliler'in uyuşturucu kullandığı ana ait görüntülerle suç duyurusunda bulunan Berdan Mardini aile mahkemesinden eski eşi Fatoş Yellilerin çocuklarıyla görüşmesinin engellenmesini talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN