Ünlü oyuncu ezan okudu sosyal medya yıkıldı

Yeni sezonun merak edilen dizilerinden olan 'Ömer'den ilk tanıtım geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ı buluşturan dizinin tanıtımında ezan okuyan Selahattin Paşalı, sosyal medyada gündem oldu.

Star TV’nin merakla beklenen yapımlarından "Ömer" dizisi yakında ekranlarda olacak. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Gülizar Irmak'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizide bir müezzini canlandıran Selahattin Paşalı'nın ezan okuduğu fragman, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Dizide Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini de Gökçe Bahadır oynuyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar’ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde; Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

ÖMER DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ömer; yıllar sonra terk ettiği mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki cami hocasının müezzin oğlu Ömer’in tüm imkânsızlıklara rağmen tutunacakları aşklarını konu ediniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN