Ünlü Oyuncu Ufuk Özkan'i Görenler Şoke Oldu! Hasta mı? İğne İpliğe Döndü -KARAR

Ünlü Oyuncu  Ufuk Özkan'i Görenler Şoke Oldu! Hasta mı? İğne İpliğe Döndü -KARAR

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan kısa sürede eridi. Ufuk Özkan'ı sosyal medyada görenler tanımakta zorlanırken neden bu kadar zayıfladığını anlamaya çalıştı. Sevilen oyuncunun hastalanmış olabileceğine dair yorumlar yapılırken neden bu kadar zayıfladığını ise Ufuk Özkan kendisi açıkladı.

Ufuk Özkan'ın zayıf hali sosyal medyada gündem oldu. Beslenme uzmanı gözetiminde diyet yapan ünlü oyuncu çok kısa zamanda 17 kilo verdi. Sonbaharda vizyona girecek iki sinema filmi için sıkı bir diyete giren Ufuk Özkan adeta eridi.

HEM DİYET HEM DE SPOR YAPAN UFUK ÖZKAN 17 KİLO VERDİ

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son haliyle gündem oldu. Oynayacağı roller için kilo vermesi gereken Ufuk Özkan, spor yaparak toplamda 17 kilo verdi.

ufuk-ozkan.jpg

UFUK ÖZKAN'I TANIMAKTA ZORLANDILAR

Konuları tamamen birbirinden farklı iki projede mafya babası Ali ve sevgilisine evlenme teklifi eden beyaz yakalı Tankut karakterleriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Ufuk Özkan'ın son halini görenler ise tanımakta zorlandı. Bambaşka birine dönüşen ünlü oyuncuya sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı. Özkan'ın yeni imajı sevenlerinden tam not aldı.

ufuk-ozdemir-zayifladi.jpg

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

Ufuk Özkan, (d. 11 Nisan 1975, Seeheim-Jugenheim, Almanya), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Aslen Samsunludur. 12 yaşında Samsun'a kesin dönüş yaptıktan sonra Türkçeyi iyi konuşamaması nedeniyle öğretimine 8.sınıf yerine 5.sınıftan devam etmiştir.

Samsun Belediye Ortaokulu mezunudur .Samsun Belediye Konservatuarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden (2001) mezun olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmıştır.

Tiyatro Kılçık İle 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. 2003 yılında BKM’de “Ölümsüz Aşk” dizisinde başrolde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nda da oyunculuk yapmıştır.[kaynak belirtilmeli] Almanca ve İngilizce bilmektedir. "Geniş Aile" dizisinde "Cevahir" karakterinde rol almıştır. Nazan Güneş ile evlidir. Eren adında bir oğlu vardır.

Kardeşi Umut Özkan'da kendisi gibi oyuncudur. Dizilerde oynamaktadır.

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

Vanilyalı İlişkiler : Asuman Çakır - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2009
Şahane Düğün : Robin Hawdon - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2007
Bu Oyun Başka Oyun : Ken Ludwig - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2006
Papaz Kaçtı : Phillip King - Asuman Dabak Tiyatrosu - 2005

Ayşegül Hindistanda - Tiyatro Kılçık - 2005
Lüküs Hayat : Ekrem Reşit Rey-Cemal Reşit Rey - 2002
Sarı Pınar 1914 : Turgut Özakman - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2002
Pembe Konağın Gelinleri : Gülsün Siren - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2001

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN