Psikopatlar bu burçlardan çıkıyor! İşte uzak durmanız gereken en manyak burçlar

Psikopatlar bu burçlardan çıkıyor! İşte uzak durmanız gereken en manyak burçlar

En yaygın psikopatlar ve seri katiller bu 4 burçtan çıkıyor. Bu burç insanlarından uzak durmanızda fayda var. Özellikle içlerindeki psikopatları uyandırdığınızda kesinlikle onların karşısında duramazsınız. İşte içinde korkunç bir psikopat çizgisi olan sadist ve tehlikeli burçlar...

Ne kadar doğru olmaya çalışsak da hepimizin içinde bir delilik unsuru vardır. Bazıları onu iyi bir şekilde evcilleştirebilir ve tüm olumsuz yanlarını kontrol edebilir. Ama bazı insanlar içlerindeki kötülüğün hepsini kontrol edemez. Dünyada pek çok seri katil ve psikopat var. Bu seri katil ve psikopatların doğum tarihlerini inceleyen bilim insanları çoğu katili 4 burç içinde birleştirdi. En çılgın ve tehlikeli insanların burçlarını öğrenmek iste misiniz? İşte içlerindeki canavar uyanınca size dünyayı dar edecek olan burçlar...

yengec-burcu.jpg

DUYGUSAL YENGEÇLERİN İÇİNDE BİR SERİ KATİL VAR

Duygusal yanları ve ailelerine düşkünlüğü ile tanınan yengeç burcu insanlarının içlerindeki canavar uyanınca dünyanın en gözü dönmüş psikopatına dönüşebilirler. Duygusal olarak çarpık olan yengeçlerin yalnızca onlara yakın olanların bilebileceği çok karanlık bir yanları vardır. Yengeçler, kendilerini bırakırlarsa, yani kontrol ellerinden giderse direksiyondaki en tehlikeli psikopattırlar. Hayal kırıklıklarını çok fazla yaşayan yengeçler bazen duruma kendilerini o kadar fazla kaptırabilirler ki durum tamamen ortadan kalkabilir. Dünyadaki en tatlı insanlardan biri gibi görünen yengeçlerin görüntüsü sizi aldatmasın. Hayal kırıklığına uğramış yengeçlerden uzak durmanızda fayda var.

akrep-burcu.jpg

AKREPLERİN İNTİKAMLARINDAN KORKUN

Her zaman gizemli ve karanlık olan akrepler kendileri hakkında pek ipucu vermezler. Gizemli olan akrepleri tamamen tanımak neredeyse imkansızdır. Seri katil ve psikopat olabilen akrepleri korkunç yapan şeyde sadist olabilmeleridir. Güçlü ve karanlık olan akrep insanları olayları manipüle ederek insanları kontrol altına alabilir.

Kendisine yapılanı asla unutmayan akrep burcu insanları sinirlendiği zaman korkunç birisine dönüşebilir ve en yakınları bile onları tanıyamaz.

yay-burcu.jpg

YAYLARDAN BİR ŞEYLERİ SAKLARSANIZ HEM DEDEKTİFE DÖNÜŞÜRLER HEM DE ÇOK KÖTÜ OLABİLİRLER

Dürüstlüğe çok önem veren yay burcu insanları aldatıldıklarını anladıkları an başka birine dönüşürler. Kendilerinden bir şeylerin saklandığını hisseden yay insanları bir dedektif titizliği ile kendisinden saklananı bulur ve mutlaka intikam alırlar. Yay insanları eğer sizi ifşa etmeye karar verirlerse, şimdiye kadar tanıdığınız en büyük psikopata dönüşebilirler. Karşısındakine saldırma kararı alan yay insanları öfkeyle manipüle etmek isterlerse, saldırı stratejilerini belirleyecekler ve sizi cezbetmek için sözcükleri kullanacaklardır. Saatlerce konuşan yaylar karşı tarafı bezdirirler.

Yaylar çok neşeli ve sempatik görünebilirler. Bu onların maskeleridir.

oglak-burcu.jpg

KUSURSUZ PLANLARIN USTASI OĞLAK BURCU İNSANLARINDAN KORKMALISINIZ

İnatçılığı iler tanınan oğlak burcu insanlarını çıldırtırsanız size karşı yapacaklarını ince ince aneliz ederler. Ağlarına düşürecekleri insanları çok kolay manipüle edebilecek olan oğlak burcu insanları sakin ve akılcı yapıları ile olayları ve insanları istedikleri gibi yönlendirebilirler.
Oğlak burcu insanları gözlerinj kestirdikleri insanların zayıf yönlerini sabırla tek tek öğrenirler. Zamanı gelince de insanların zayıflıklarını ustalıkla kullanabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN