Cinayeti Çöz Katili Bul! Saunadaki Cinayeti Çözebilir misin? ?

Cinayeti Çöz Katili Bul! Saunadaki Cinayeti Çözebilir misin? ?

İpuçlarını takip et cinayeti çöz. Saunada işlenen cinayeti polis bir türlü çözemedi. Ortada bir ölü ve onu öldüren bir katil var. Ama cinayet tüm çabalara rağmen çözülemiyor. Ne dersiniz? Saunada işenen cinayeti çözebilecek ve katili polisten önce bulabilecek dikkate sahip misiniz? İşte denemesi bedava...

Günlük hayattaki koşuşturmaların arasına küçük bulmacaları sıkıştırınca tüm günün yorgunluğundan bir parça olsun sıyrılabiliyoruz. İşte günlük hengameden bir parça uzaklaşıp yeniden enerjinizi toplamanız yardım edecek zevkli bir bulmaca. İpuçlarını dikkatlice takip ederseniz cinayeti işleyen katili çabucak bulacaksınızdır.

4 ARKADAŞ HAFTANIN 3 GÜNÜ DÜZENLİ OLARAK SAUNAYA GİDİYOR

2 avukat bir bankacı ve bir müzisyen olan 4 arkadaş haftanın belli günleri dördününde yollarının kesiştiği bir saunaya gidiyorlar ve günün yorgunluğunu biraz terleyerek biraz da masaj yaptırarak atıyorlar. Haftanın 3 günü iş çıkışında bir araya gelmek ve saunaya gitmek arkadaşları rahatlatıyor. Düzenli olarak şehirdeki saunaya giden bu dört arkadaşlardan birisi diğerini öldürmek için plan kuruyor ama bir türlü nasıl yapacağını bulamıyor.

saunada-cinayeti-coz.jpg

4 ARKADAŞ YANLARINDA HER ZAMAN AYNI ŞEYLERİ GETİRİYOR

Müzisyen Ahmet her zaman müzik dinlemek için yanına bir iPod alıyor. Müzisyen arkadaşın hayatının her alanında müzik vaz geçilmez. O yüzden saunada hem ter atıyor hem de arkadaşları ile birlikte kaliteli müzikler dinleyerek günün yorgunluğunu çıkarıyor.

Bankacı olan Ali ise günün stresini hem terleyerek hem de soğuk bir şeyler içerek atlatıyor. Bankacı Ali yanında getirdiği termosta genellikle soğuk içecekler taşıyor. Bazen arkadaşlarına da plastik termosta getirdiği soğuk içecekleri ikram ediyordu. Bankacı Ali Bey 4 arkadaşın saunada hem terleyerek hem de masaj yaptırarak stres atması fikrini ilk kez dillendiren insandı. Çünkü bankacı Ali Bey'in işleri çok yoğun ve stresliydi.

Mehmet ve Hüseyin ise avukattı. İki avukat arkadaşın ise aklı fikri işteydi. Saunada bile iş konuşurlar ve işleri ile ilgilenirlerdi. Bu nedenle Hüseyin ve Mehmet saunaya ter atmaya gelirken mutlaka iş ile ilgili belgeler alır ve bu belgeleri okurlardı. Hatta Hüseyin ve Mehmet aldıkları davalar hakkında birbirlerine fikirler sorarlar ve rakip avukatlık bürosunda çalışmalarına aldırış etmeden birbirlerine yardım ederlerdi.

AVUKAT HÜSEYİN KAMERA OLMAYAN SAUNA DA ÖLDÜRÜLDÜ

Bir gün iş çıkışı saunaya giden 4 arkadaştan avukat olan Hüseyin öldürüldü. Polis ilk yaptığı incelemede avukat Hüseyin'in sert bir cisimle başına vurularak öldürüldüğünü söyledi. Polisler hemen gelerek olay yerinde inceleme yaptı. Hiçbir şey bulamadılar. Cinayet aleti sert cisim yoktu.

CİNAYET NASIL İŞLENDİ?

Avukat Hüseyin plastik termosunda buzlu çay getiren bankacı Ali Bey tarafından öldürüldü. Polisler gelene kadar da cinayet silahı erimişti. Bu nedenle polisler sert cismi bulamadı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN