Başparmağınız Karakterinizi Ele Veriyor! İşte Başparmağınızın Şekline Göre Kişilik Testi

Başparmağınız Karakterinizi Ele Veriyor! İşte Başparmağınızın Şekline Göre Kişilik Testi

Ellerimiz hakkımızda çok şeyi ortaya çıkarabilir. Parmağınızın şekli bile bir kriminalist için çok şey söyleyebilir. Başparmak genellikle parmak olarak bile kabul edilmez. Ama sizin hakkınızda benzersiz şeyleri söyleyebilir. Başparmağınız Karakterinizi Ele Veriyor! İşte Başparmağınızın Şekline Göre Kişilik Testi

Kişilik analistleri için özellikle başparmaklar benzersizdir. Çünkü 3 yerine 2 boğumludur ve sizin hakkınızda her şeyi ele veren el yazınızı kontrol eder . Başparmaklar bizi diğer hayvanlara göre değil, aynı zamanda kendi aramızda da farklı kılıyor. Karakteriniz ve ya karşınızdaki insanın karakteri hakkında ipuçları elde etmek istiyorsanız sadece başparmağınızın şekline ve ka karşınızdakinin başparmağının şekline bir bakın.

bas-parmak-kisilik.jpg

Karar.com kişiliğiniz hakkında bir şeyler ortaya çıkarabilecek ilginç bir başparmak sınıflandırma aracı buldu. Resme bir göz atın ve sizin başparmağınız neler söylüyor öğrenin.

bas-parmak-kisilik-1.jpg

BAŞPARMAĞINIZ A TİPİNE BENZİYORSA

Başparmağın her iki boğumu da aynıysa, uyum ve huzuru bulmaya çalışan dengeli bir insansınız. Bu başparmak şekline sahip insanlar çoğunlukla sakindir ve konuşma ve öğretmede iyidir ve tüm bilgileriniz yaşamla test edilir.

Çevrenizde hiç kimsenin olmadığı kadar empati kurduğunuz için ilginize veya iyi bir tavsiyeye ihtiyacı olan birçok arkadaş ve akraba var.

bas-parmak-kisilik-2.jpg

BAŞPARMAĞINIZ B TİPİNE BENZİYORSA

Baş parmağınızın ilk kısmı ikincisinden daha uzunsa, o zaman mükemmeliyetçisiniz. Fikirlerinize çok bağlısınız ve ayrıntılardan asla memnun değilsiniz . Her şey mükemmel ve düzenli olmalı ve her zaman başarmanız gereken bir şey vardır.

Bazen bir fikre takıntılı olabilirsiniz, ancak her zaman başarılı olmak için mütevazı bir yol bulun ve harekete geçmeyi tercih edin. İnsanlar dürüstlüğünden dolayı sana saygı duyar ve sözüne güvenebilir.

bas-parmak-kisilik-3.jpg

BAŞPARMAĞINIZ C TİPİNE BENZİYORSA

Baş parmağınızın alt kısmı üst kısmından daha büyükse, çalışkansınız demektir. Hayat muhtemelen size başarılı olmak için kolay bir yol sunmuyor, ancak her türlü engeli aşacak ve her zaman iyiyi bulacaksınız . Bu başparmak şekline sahip insanlar kendinden emin ve zekidir. Her rüyaya zeka getiriyorsun.

Fikirleriniz her zaman açıktır ve kafanızı karıştıran pek çok şey yoktur, bu nedenle iş yerinde güvenilir bir kişi olarak sıklıkla takdir ediliyorsunuz.

bas-parmak-kisilik-4.jpg

BAŞPARMAĞINIZ ESNEKSE

Elinizi "başparmak yukarıya" konumuna getirin. Esnek bir parmağınız varsa, düz başparmağı olan insanlardan daha etkileyici ve duygusalsınız . Bu şekle Otostopçunun baş parmağı da denir . Sizin gibi insanlar değişen koşullara ve yeni ortamlara kolayca uyum sağlar.

Çok yaratıcı ve sanatsalsın. Sanat sizin için yapılır. Esnek başparmaklara sahip bireyler dünyaya açık ve çok meraklıdır. Akılları, sorunları çözmenin ve hedeflere ulaşmanın ilginç yollarını bulur.

bas-parmak-kisilik-5.jpg

BAŞPARMAĞINIZ DÜZ İSE

Elinizi "başparmak yukarıya" konumuna getirin. Şimdi baş parmağınızın nasıl göründüğüne dikkat edin. Düz ve esnek değilse, hükmetmeyi seven inatçı bir insansınız . Bazı insanlar senin poker suratınla taş gibi göründüğünü düşünebilir ama verdiğin sözleri tutmana hayran olabilir. Size her zaman güvenebilirler.

Bazen insanlar sizin güveninizden ve sözünüzü tutma yeteneğinizden yararlanmaya çalışabilirler ama çoğunlukla her şeyi anında analiz edebilir ve kendinize zarar vermeden doğru seçimleri yapabilirsiniz.

Ya sizin ne tür bir başparmağınız var? Bu kişilik testi sizin için ilginçse arkadaşlarınızla da paylaşın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN