Ünlü oyuncunun oğlu 33 yaşında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncunun oğlu 33 yaşında hayatını kaybetti

ABD'li ünlü oyuncu Gary Sinise'in, kanserle mücadele eden 33 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Bu haberle birlikte Sinise'in ölmeden önce oğluyla birlikte hazırladığı bir albümün yakında yayınlanacağı da açıklandı.

Ünlü ABD'li aktör Gary Sinise'in, 33 yaşındaki oğlu McCanna Sinise'in nadir görülen bir kanser türü olan kordoma ile mücadele ederken hayatını kaybettiği bildirildi. Sinise ailesinin büyük bir acı yaşadığı bu dönemde, Gary Sinise Vakfı'nın resmi Instagram hesabından yapılan duyuruda, Sinise'in yaşam mücadelesini kaybettiği ve ailenin bu zorlu süreçte birlikte olduğu ifade edildi. Ünlü aktörün eşi Moira Harris'ten iki kız çocuğu daha olduğu belirtilirken, Sinise'in oğluyla birlikte müzik yaptığı ve bir albüm kayıtlarını ölmeden önce tamamladıkları açıklandı.

'TESELLİM: ARTIK MÜCADELE ETMEMESİ'

Gary Sinise Vakfı'nın internet sitesinde yer alan bir mesajda, "Ebeveynler olarak bir çocuğu kaybetmek çok zor. Kalbim benzer bir kayıp yaşayan herkesle ve sevdiği birini kaybeden herkesle birlikte. Hepimiz bunu bir şekilde yaşadık" denildi. Mesajda, Sinise ailesinin kanserle mücadelesinin 5 buçuk yıl sürdüğü ve bu sürecin giderek daha da zorlaştığı vurgulanırken, ailenin bu acıya rağmen birlikte durduğu ve oğullarının artık mücadele etmediğini bilmekten teselli bulduğu ifade edildi.

Aktör Gary Sinise, eşi Moira'nın da 2018 yılında meme kanseri teşhisi aldığını ve iyileştiğini duyurdu. Öte yandan, Sinise'in ölmeden önce oğluyla birlikte hazırladığı bir albümün yakında yayınlanacağı haberi de paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN