Ünlü şarkıcı 76 yaşında hayatını kaybetti! Sanat dünyasını yasa boğan haber geldi!

Ünlü şarkıcı 76 yaşında hayatını kaybetti! Sanat dünyasını yasa boğan haber geldi!

Ünlü şarkıcı Melanie Safka hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını menajerlik ajansı duyurdu. 76 yaşında hayatını kaybeden ünlü ismin ölüm nedeni ise açıklanmadı..

"Lay Down" ve "Brand New Key" gibi şarkılarla milyonların tanıdığı Melanie takma adını kullanan şarkıcı Melanie Safka hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefatını önce menajerlik ajansı ardından da Facebook’tan paylaşım yapan çocukları duyurdu. Vefat açıklamasında ünlü ismin ölüm nedenine dair bir açıklama yapılmadı.

safkag.jpg

Aslen New York'lu olan ve bir caz şarkıcısının kızı olan Safka, 1960'ların sonlarında iki single ve bir albüm çıkardı, ancak onun kariyerini güçlendiren şey, 1969'da Woodstock Festivali'ne katılması oldu. Bu deneyim hakkında 1970'lerde ABD'deki ilk hiti olan "Candles in The Rain" adlı bir şarkı yazdı.

Safka'nın 1971'deki hit şarkısı "Brand New Key", daha sonra Paul Thomas Anderson'ın 1997 tarihli "Boogie Nights" filminin müziklerinde yer aldı ve yeniden popülerlik kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN