Ünlülerden 'Cumhuriyet' mesajları: İmkansız bir rüyaydı, gerçek oldu

Ünlülerden 'Cumhuriyet' mesajları: İmkansız bir rüyaydı, gerçek oldu

29 Ekim coşkusu tüm yurdu sararken ünlü isimler de bu özel günle ilgili peş peşe paylaşımlar yaptı. Esra Erol "Daima O'nun bize emanetine sahip çıkacağız. Daima aklımızda tutacağız. Daima anlayacağız. Daima yaşatacağız" derken Arzum Onan "İmkansız bir rüyaydı, gerçek oldu" şeklinde kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet'in ilanının üzerinden 100 yıl geçti. Ünlü isimler de 29 Ekim'i ve Cumhuriyet'in 100. yaşını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladı.

ARZUM ONAN

İmkansız bir rüyaydı, gerçek oldu. Yaşasın Cumhuriyet.

SEDA ALKOR

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bizlere bu günleri yaşatmak için savaşan canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle saygıyla minnetle anıyoruz. Nice 100 yıllara Türkiye'm.

PINAR ELİÇE

100 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyet'imizin ilelebet yaşamasını diliyorum. Geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan, gurur verici atılım ve başarıları ile her türlü zorlu engeli aşılma konusunda bizlere güç veren Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

ESRA EROL

Daima O'nun bize emanetine sahip çıkacağız. Daima aklımızda tutacağız. Daima anlayacağız. Daima yaşatacağız. Yüzüncü yılı kutlayacak, binlerce yıla uzanacağız. Ve, Büyük Atatürk, sana daima minnet duyacak, sonsuza kadar bağlı kalacağız. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Cumhuriyet'in 100.yılı. Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk.

ATA DEMİRER

"Efendiler, yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz." M. Kemal Atatürk #29ekimcumhuriyetbayramı #cumhuriyet100yaşında #cumhuriyetbayramı

ekran-goruntusu-2023-10-29-105256-001.jpg

ÇAĞLA ŞIKEL

"Atam senin yanında , senin yolunda hep böyle dimdik duracağım. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

ekran-goruntusu-2023-10-29-105525-001.jpg

FAZIL SAY

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.
Gururla.
Şükranla.

Aşağıda hislerimi yazdım;

Cumhuriyetimiz, aslında hepimizin varoluş sebebidir.
Bugün biz sanatçılar, müzisyenler, ülkemizde ve dünyada varsak; Atatürk’ün *bir dünya* vizyonuyla kurduğu Cumhuriyetimiz ve dünya yarışında varolma felsefesi sayesinde varız.

Müteşekkiriz.

53 yaşındayım, yani bu 100 yılın 53’ünü ben de yaşadım.
Gururla kutluyorum 100.yılımızı...
Bu kapsamda bir büyük Senfoni, bir Marş besteledim. *Kendi adıma müziğimle cumhuriyete bir armağan vermek ve teşekkür etmek istedim.

Her birey gibi ben de gözlemledim. Tarihin ve toplumun akışında; tartıda doğrusu yanlışı, iyisi kötüsü, aydınlığı karanlığı olmuştur. Zıtlıklar olması da doğası gereğidir. Zor dönemlerden, zor virajlardan geçilmiştir elbet.

Önemli olan insanlığa gerçek katkılar sunmak ve *Türk halkı olarak* gelecek yüzyıllara aydınlıkla , barış ve güzellikle uzanmaktır.

Sevgi ve saygılarımla

ekran-goruntusu-2023-10-29-105410-001.jpg

BÜLENT ŞAKRAK

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı yılımız kutlu olsun.

OKTAY KAYNARCA

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk milletine armağanı olan Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlarım. Gururluyuz. Ata'mızın söylediği gibi laik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.

ORHAN GENCEBAY

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyetimizin birinci yüzyılı... Yüzyıl önce bugün büyük önderimiz Atatürk'ümüz ve silah arkadaşları atalarımız ile Türkiye Cumhuriyeti devletimizi bağımsız bir devlet olarak kurdular ve dünyaya ilan ettiler. Büyük Atamız Cumhuriyet'i bizlere emanet etti. Bu emaneti canımız pahasına korumak en büyük görevimizdir. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı hepimize hayırlı, uğurlu ve kutlu olsun. Berhudar olun!

AHMET KURAL

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşı hepimize kutlu ve mutlu olsun. Daha nice yüz yaşlara!

KEREM ALIŞIK

Cumhuriyet, ülkemizin onuru... 100'üncü yılında cumhuriyetimiz, zorlukla zahmetle, mücadele ile kurulan, güzel yüzü uğruna ömrümüzü verdiğimiz ve dahi vereceğimiz bir ömürlük terimiz... Ekmek kadar mübarek, vatan kadar mukaddesimiz... Cumhuriyet sesimiz, vicdanımız... Hem sırtımızı dayadığımız hem de kendisinden ilham aldığımız irademiz. İrade varsa daima bir yol vardır diye öğretenimiz. Öğrenciliğine doyamadığımız öğretmenimiz... Bize bu Cumhuriyeti armağan eden başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ve tüm şehit ve gazilerimize minnet, şükran ve rahmetle...

ekran-goruntusu-2023-10-29-105539-001.jpg

HÜLYA KOÇYİĞİT

Büyük Türk milletinin karakteri bağımsızlıktır. İşgal altındaki Anadolu topraklarını büyük bir kurtuluş savaşı vererek kurtaran ve bize Cumhuriyet'i armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetimiz, saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Bugün büyük bir gururla en büyük milli bayramımızı kutluyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyetimize, onun bize kazandırdığı değerlere, Atamızın inkılaplarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı kutlu olsun.

'TÜM DÜNYANIN İMRENEREK BAKACAĞI YENİ DESTANLAR YAZACAĞIZ'

ALİŞAN

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı hepimize hayırlı olsun... Başta kurucumuz Gazi M. Kemal olmak üzere bu Cumhuriyeti bize armağan eden tüm şehit ve gazilerimize minnettarız. İlk yüzyılımız destanlarla doluydu ve inanıyorum ki yeni yüzyılımızda tüm dünyanın imrenerek bakacağı yeni destanlar yazacağız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

ekran-goruntusu-2023-10-29-105559.jpg

KİLLA HAKAN

Herkese Berlin'den selamlar. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını en içten dileklerimle kutlarım. Buradan tüm güzel insanlara selam olsun.

LİL MURDA

Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin temsili olan Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında coşkulu ve gururluyuz. Bağımsızlık, demokrasi ve ilerleme için yola çıktık...

NİLGÜN BELGÜN

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olması çok heyecan verici bir duygu. 100'üncü yılı kutlamak, görmek... Ben bir Türk kadını olarak Cumhuriyete çok şey borçluyum, bugün sahneye çıkabiliyorsam bunu Atatürk'e ve Cumhuriyet'e borçluyum.

DEMET ŞENER

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutluyoruz. Bu gün, her yıl olduğundan daha coşkulu ve heyecanlı kutluyoruz 29 Ekim'i... Cumhuriyeti en güzel şekilde koruyup gelecek nesillere aktarmak bizlerin en kutsal görevidir... Cumhuriyet kadını olarak bu sene her zamankinden daha mutlu, gururlu ve yarınlar için ümitliyim...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN