Ünlülerin Formda Kalmak İçin Kullandığı Tuhaf Diyet Yöntemini Duyunca Ağzınız Açık Kalacak

Ünlülerin Formda Kalmak İçin Kullandığı Tuhaf Diyet Yöntemini Duyunca Ağzınız Açık Kalacak

Televizyon dünyasında isimlerini sıkça duyduğumuz ünlülerin formda kalmak adına kullandıkları yöntemleri duyunca gerçekten yok artık diyeceksiniz. İşte çok konuşulan o ünlüler ve tuhaf diyet yöntemleri...

Televizyon dünyasında her yaptıkları işle olay olan ünlüler vücutlarını ve kilolarını korumak için çaba sarf etmek zorunda. Aslında bu durum onlar için biraz daha zor olabilir çünkü halkın gözü önünde olmanın baskısıyla uğraşmak zorunda kalırlar. Kameralar hep üzerlerinde. Bu yüzden çoğu ünlü vücutlarını mükemmel durumda tutmak için çok çalışıyor. Bazıları sadece sağlıklı beslenerek ve çok çalışarak 'normal' yaklaşımı tercih ederken, diğerleri daha geleneksel olmayan yöntemler kullanıyor. Haberimizde bu yedi ünlünün oldukça tuhaf diyet sırlarına yer verdik...

ÜNLÜLERİN FORMDA KALMAK İÇİN KULLANDIĞI TUHAF DİYET YÖNTEMİNİ DUYUNCA AĞZINIZ AÇIK KALACAK

beyonce.jpg

1. BEYONCE

Beyonce vücut hatlarından çok söz ettirse de Dreamgirls filmindeki rolü için birkaç kilo vermek zorunda kaldı. Bunu gerçekleştirmek için bir "ana temizlik" yaptı. Yedi günlük bir meyve suyu temizliği. Böyle bir meyve suyu temizliği ile su, limon suyu, akçaağaç şurubu ve kırmızı biber karışımını içersiniz ve hiçbir şey yemezsiniz kilo veriyorsunuz. Görünüşe göre Beyonce bu diyetin büyük bir hayranı olmadı çünkü bir daha asla arınma yapmadı. Bunun yerine, şimdi bazen birkaç hafta boyunca vegan yiyor.

gaga.jpg

2. LADY GAGA

Lady Gaga'nın viski diyetine yemin ettiği söyleniyor. Bu diyet için istediğiniz zaman viski içebilir ve düşük karbonhidratlı öğünler yiyebilirsiniz. Onunla birlikte egzersiz yapmak zorundasınız, bu yüzden akşamdan kalma olduğunda bir egzersiz yapmak zorunda kalabilirsiniz. Görünüşe göre diyet çok etkili ama biz merak ediyoruz patronunuz iş başında birkaç viski içtiğinizde mutlu olacak mı?

productinfoasset-mq6-8-20200306144101.webp

3. GWYNETH PALTROW

Gwyneth Paltrow, güzel figürü için teşekkür etmek için 'eleme' denilen bir şeyi olduğunu söyledi. Bu, 21 günlük bir süre boyunca glüten, süt veya kırmızı et yemediği anlamına gelir. Gwyneth'e göre, o 21 günün ardından tamamen arınmış ve kilo vermiş.

basliksiz-14.jpg

4. LİV TYLER

Doksanların ikonu ve aktrisi Liv Tyler bir süredir Hollywood'da ve hala her zamanki gibi ışıltılı görünüyor. Formda kalmak için basit bir numarası var: soğuk duş. “Bu ipucunu bir arkadaşımdan aldım. Soğuk su saç kütikülünün kapanmasına neden oluyor ve her zaman inceldiğimi hissettiriyor” diye açıklıyor Liv. Bize pek etkili gelmiyor ama denemeye değer olabilir, değil mi?

reese-7.jpg

5. REESE WİTHERSPOON

Şimdi duyacaklarınıza inanamayacaksınız. Reese Witherspoon, vücudunu nasıl böyle formda tutuyor? Bebek maması ile. Evet yanlış duymadınız. Küçük kavanozlarda vitamin açısından zengin yiyecekler, düşük kalorili bir diyet için idealdir. Elbette her biri kendine göre ama bu kesinlikle bize göre değil…

6052592145d2a07788d01750.webp

6. NATALİE PORTMAN

Natalie Portman'ın Black Swan'da sahip olduğu figüre kadar antrenman yapmak zorunda kaldığınızı hayal edebiliyor musunuz? Oyuncunun bu rol için en az 10 kilo vermesi gerekiyordu. Tamamen badem ve havuçtan oluşan bir diyetle yaşayarak bu hedefe ulaştı.

1652439370824-t.jpg

7. MADONNA

Peki, Pop Kraliçesi bu yaşta bu kadar harika görünmek için ne yapıyor? Madonna, tıpkı Demi Moore gibi kurt adam diyetinin ilkelerine göre yaşıyor. Bu, yalnızca dolunay veya yeni ay olduğunda ve esas olarak çiğ et üzerinde yaşadığınızda su temizliği veya meyve suyu temizliği yapabileceğiniz anlamına gelir. Bunun yanı sıra, Madonna ince figürünü korumak için birkaç farklı deniz yosunu türü yiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN