Unutulmuş bir isim daha Survivor'da! Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak 3. ismi de açıkladı: Sosyal medyada tepki yağdı

Unutulmuş bir isim daha Survivor'da! Acun Ilıcalı Survivor'a katılacak 3. ismi de açıkladı: Sosyal medyada tepki yağdı

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen ve Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da hangi isimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Yarışmada yer alacak ilk iki ismin Berdan Mardini ve Ümit Erdim olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, yarışmadaki üçüncü ismi de açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı her üç isimde sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor' için geri sayıma geçilirken reyting rekortmeni yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmada 'ünlüler' takımında yer alan yarışmacıları açıklamaya başladı.

İlk yarışmacının ünlü türkücü Berdan Mardini olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ikinci yarışmacının ise ünlü oyuncu Ümit Erdim olduğunu açıklamıştı.

Berdan Mardini ve Ümit Erdim'in reyting rekortmeni yarışmada yarışacak olması yarışmanın hayranları tarafından tepkiyle karşılanırken Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak üçüncü ismi de açıkladı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı üçüncü ünlü isimde yarışmanın hayranlarının tepkisini topladı.

ÜÇÜNCÜ İSMİ AÇIKLADI

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen ve Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da hangi isimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Yarışmada yer alacak ilk ismin Berdan Mardini olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, ikinci ismin ise geçmişte Survivor hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle olay olan Ümit Erdim olduğunu açıkladı.

HABER.00_00_41_55.Still041

"TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAYA MI ÇAĞIRIYORSUNUZ?"

Acun Ilıcalı'nın Ümit Erdim'i açıklaması, yarışmanın hayranları tarafından "Tükürdüğünü yalamaya mı çağırıyorsunuz?" tepkisiyle karşılandı.

Acun ılıcalı, 2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsane yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 yılında yarışacak ilk ismin ünlü türkücü Berdan Mardini olduğunu açıklamıştı.

twitter

'BERDAN MARDİNİ BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR'

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde öz amcası Şahin Karademir'in 'beni öldürmek istiyor' açıklamasıyla gündeme gelen daha sonrasında ise eski eşi Fatoş Yelliler hakkındaki bir soruya canlı yayında sinirlenerek "Allah belalarını versin..." açıklamasında bulunan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Survivor'da yarışacağını duyurmuş ve Ilıcalı'nın paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti.

Amcası Şahin Karademir'in açıklamalarından kısa süre sonra ünlü türkücünün yarışmaya dahil edilmesi sosyal medyada olay yaratmış ve pek çok kullanıcı Mardini'nin yarışmaya dahil edilmesine 'nasıl böyle bir ismi yarışmaya dahil edersiniz' şeklinde tepki göstermişti. Yarışmada 'ünlüler' takımında yer alacak ikinci ünlü ismi Ümit Erdim olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, bir kez daha sosyal medyada tepkilerin odağındaki isim haline gelmişti.

SURVİVOR YARIŞMASINA OY ATAN VATANDAŞLARI ELEŞTİRDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Ilıcalı, Ümit Erdim'in Survivor'a dahil olduğunu 'Sevgili Ümit Erdim Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu. Başarılar dilerim' paylaşımıyla duyururken ünlü ismin paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini toplamıştı.

"SURVİVOR'A ATTIĞINIZ MESAJLARIN YARISINI..."

Sosyal medya hesabında 160 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncunun daha önce "Survivor'a attığınız mesajların yarısını SMA hastası yavrularımız için atsanız bir çok yavrumuz eski sağlığına kavuşur...." şeklindeki bir paylaşıma RT attığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın Ümit Erdim'in Survivor'da yarışacağını açıklamasının hemen ardından bazı kullanıcılar ünlü oyuncunun geçmişte Survivor'da oy kullanan izleyicilere yönelik paylaşımlarını hatırlatarak Ümit Erdim ve Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

whatsapp-image-2022-12-14-at-14-55-29.jpeg

"ÜMİT ERDİM'İ TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAYA MI ÇAĞIRIYORSUNUZ?"

Sosyal medya kullanıcıları yarışmaya dahil olan Ümit Erdim'i ve yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı'yı "Ümit Erdim'i tükürdüğünü yalamaya mı çağırıyorsunuz?" şeklinde eleştirdi.

"UNUTULMUŞ BİR İSİM DAHA SURVİVOR'DA!"

Berdan Mardini ve Ümit Erdim tercihleri nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Acun Ilıcalı, yarışmadaki üçüncü ismi bugün açıkladı. Acun Ilıcalı, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen ancak uzun süredir ekranlardan uzak kalan Murat Eken'in Survivor'a katıldığını açıkladı.

Ilıcalı paylaşımında "Sevgili Murat Eken Survivor2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim.." ifadelerine yer verdi.

Ilcalı'nın bu paylaşımı da sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncunun yarışmaya katılacak olmasına "Unutulmuş bir isim daha Survivor'da!" şeklinde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN