Acun Ilıcalı Survivor 2023'te yarışacak ilk ünlüyü açıkladı! Tepkiler çığ gibi: "Nasıl böyle birini yarışmaya alırsınız..."

Acun Ilıcalı Survivor 2023'te yarışacak ilk ünlüyü açıkladı! Tepkiler çığ gibi: "Nasıl böyle birini yarışmaya alırsınız..."

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan Survivor'da hangi isimlerin yer alacağı merak konusu oldu. Yarışmada yer alacak ilk ünlü ismi açıklayan Acun Ilıcalı, herkesi şaşırttı. Ilıcalı'nın ünlü ismi yarışmaya dahil etmesi bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Geçtiğimiz günlerde genç yeteneklerin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla İngiliz ekibi Hull City dışında başka bir futbol takımı daha satın alacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da 2023 yılında yarışacak ilk ünlü ismi açıkladı. Acun Ilıcalı'nın paylaşımı herkesi şaşkınlığa uğratırken sosyal medyadaki pek çok kullanıcının da tepkisini çekti.

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 yılında yarışacak ilk isim belli oldu.

ACUN ILICALI İLK YARIŞMACIYI AÇIKLADI HERKESİ TERS KÖŞE YAPTI

İlk yarışmacıyı sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklayan Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtırken tepkilerin odağındaki isim haline geldi.

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber Survivor 2023'te hangi yarışmacıların yer alacağı merak konusu olurken Acun Ilıcalı, yarışmada yer alacak ilk ünlü açıklayarak herkesi ters köşe yaptı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, öz amcası Şahin Karademir'in 'beni öldürmek istiyor' açıklamasıyla gündeme gelen daha sonrasında ise eski eşi Fatoş Yelliler hakkındaki bir soruya canlı yayında sinirlenerek "Allah belalarını versin..." açıklamasında bulunan ünlü türkücü Berdan Mardini'nin Survivor'da yarışacağını açıkladı.

HABER.00_00_41_55.Still041

"BAKALIM BENİ NELER BEKLİYOR?''

Yarışmaya dahil olan ilk yarışmacının Berdan Mardini olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı paylaşımında "Survivor 2023 sezonu ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Ilıcalı'nın paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Berdan Mardini ise "Hepimiz için hayırlı olsun. Bakalım beni neler bekliyor?'' dedi.

Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı şarkıcı Berdan Mardini oldu

TEPKİ YAĞDI: 'NASIL BÖYLE BİR İSMİ YARIŞMAYA DAHİL EDERSİNİZ'

Amcası Şahin Karademir'in açıklamalarından kısa süre sonra Berdan Mardini'nin yarışmaya dahil edilmesi sosyal medyada kullanıcılarının tepkisini çekti. Pek çok kullanıcı Mardini'nin yarışmaya dahil edilmesine 'nasıl böyle bir ismi yarışmaya dahil edersiniz' şeklinde tepki gösterdi.

FORMAT DEĞİŞECEK

Geçtiğimiz günlerde reyting rekortmeni yarışmanın yeni sezon tanıtımını yapan Acun Ilıcalı, yarışmanın formatında bazı değişiklikler yapıldığını açıklayarak "Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu: Survivor akıl oyunları! Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam demeyin, belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak." ifadelerini kullanmıştı

Acun Ilıcalı'dan Survivor All Star kadrosuyla ilgili açıklama - Magazin Haberleri

"BERDAN TAYTİNİ"

Taytlı pozlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcıya bazı takipçileri 'Berdan Mardini oldu Berdan Taytini' şeklinde yorumlarda bulunmuşlardı.

Survivor 2023'ün ilk yarışmacısı şarkıcı Berdan Mardini oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN