Survivor'ın ünlü ismi Taner Tolga Tarlacı cezaevinden çıktı! İlk isteği herkesi şaşırttı: "Acilen biri bana..."

Survivor'ın ünlü ismi Taner Tolga Tarlacı cezaevinden çıktı! İlk isteği herkesi şaşırttı: "Acilen biri bana..."

'Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor' yarışmalarıyla ünlenen Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de işlediği suçlar nedeniyle Kıbrıs'ta hapis cezasına çarptırılmıştı. Dün akşam yaptığı paylaşımla cezaevinden çıktığını açıklayan ünlü isim, ilk isteğiyle herkesi şaşırttı.

Bir dönemin reyting rekortmeni yarışması 'Yetenek Sizsiniz' ile dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında 2011 yılında 'Survivor' yarışmasına katılarak yarışmadaki söylemleri ve hareketleriyle adından söz ettiren Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de işlediği suçlar nedeniyle Kıbrıs'ta hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezaevinden çıktığını açıklayan ünlü isim, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor' yarışmasına katılan vebu yarışmanın ardından 'Taner Firar'da programını sunarak adını geniş kitlelere duyuran Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs'ta hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezaevinden çıktığını açıklayan ünlü isim, herkesi şoke eden bir istekte bulundu.

'TUTUKLANDIM' DEMİŞTİ

Bir dönem adından sıkça söz ettiren, yarışmanın ardından adı skandallarla anılan Taner Tolga Tarlacı'nın, Haziran 2022'de kesici aletle gasp etme suçu sebebiyle cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı.

Kendisine '3T' olarak tanıtan Tarlacı, kelepçeli fotoğrafı ile çok konuşulmuştu. Ünlü isim cezaevinden yaptığı paylaşımda 'Tutuklandim' demişti.

Cezaevinden çıkan Taner Tolga Tarlacının ilk tweeti olay oldu

Geçtiğimiz kasım ayında Survivor'ın eski yıldızının cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve ve son anda gardiyanlar tarafından kurtarıldığı öne sürülmüştü.

Haziran ayından bu yana sessizliğe gömülen Taner Tolga Tarlacı, dün akşam yaptığı paylaşımda cezaevinden çıktığını açıkladı.

"ALLAH'A ŞÜKÜR..."

Kendisine telefon gönderilmesin isteyen ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cezaevinden çıktım bugün Allah’a şükür. Altı ay içerideydim. Sosyal medyada yayın açamıyorum. Acilen biri bana son model telefon yollasın. Savcıda yazdığım telefon bozuk, kamera görüntü yok. Bir çare bulalım."

Cezaevinden çıkan Taner Tolga Tarlacının ilk tweeti olay oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN