Uraz Kaygılaroğlu'dan Etekli İmaj! Bakın Nasıl Poz Verdi? "Üç Kuruş'un Bıçkın Delikanlısıydın"

Uraz Kaygılaroğlu'dan Etekli İmaj! Bakın Nasıl Poz Verdi?  "Üç Kuruş'un Bıçkın Delikanlısıydın"

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından etekli halini paylaştı. Kaygılaroğlu'nun o paylaşımı sosyal medyanın diline düştü. Yakışıklı oyuncu "Herkesin idolüne laf ettikten sonra benim idol" notuya bakın ne paylaştı?

Son dönemlerin en başarlı ve yakışıklı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, yine paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı rol ile büyük beğeni toplayan Kaygılaroğlu, son paylaşımıyla yine kendinden söz ettirdi. İskoç eteği giyip paylaşım yapan Kaygılaroğlu'na binlerce yorum yağdı.

1200x627-uraz-kaygilaroglu-kimdir-sefirin-kizi-dizisinin-gedizi-uraz-kaygilaroglu-kac-yasinda-nereli-1611612207786.jpg

CEM YILMAZ FİLMLERİNDE BOY GÖSTERMEYE BAŞLADI

Erşan Kuneri dizisinde 'İbrahim Tumtum' karakteri ile herkesi gülme krizine sokan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından "Herkesin idolüne laf ettikten sonra benim idol" notuyla etek giydiği hallerini paylaştı.

3467798-3e4ba23e5ff4c340086da648b71438f0-640x640.jpg

35 yaşındaki ünlü oyuncunun o karesi sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girdi. Hayatımıza Pis Yedili dizisi ile giren Uraz Kaygılaroğlu, hızla başarı merdivenlerini çıkarken, yakışıklı oyuncunun özel hayatı da merak konusu. Bir çok güzel isimle aşk yaşayan Kaygılaroğlu'nun 1 kızı var.

cem-yilmaz-in-merakla-beklenen-ersan-kuneri-14872356-810-m.jpg

64 KİLO VEREREK BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde oyunculuğunu konuşturan Kaygılaroğlu, geçen yıllarda verdiği 64 kilo ile gündemi baya meşgul etmişti. Eski halinden eser kalmayan Kaygılaroğlu, son dönemlerin en çok aranan oyuncuları arasında. Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri, Aynen Aynen, Ege'nin Hamsisi, Klavye Delikanlıları, Masum Değiliz, Yedi Güzel Adam gibi birçok yapımda yer aldı.

screenshot-4-91.png

ETEK GİYİP PAYLAŞTI

Yakışıklı oyuncu son paylaşımı ile yine kendinden söz ettirdi. Nilperi Şahinkaya ve Cem Yılmaz ile birlikte fotoğraf çekiminde buluşan Kaygılaroğlu, çekimden bir kare paylaştı.

uraz-kaygilaroglu-iskoc-etegi-6216.jpg

Etek giyip sosyal medya hesabından paylaşa Kaygılaroğlu fotoğrafı "Herkesin idolüne laf ettikten sonra benim idol" notuyla paylaştı.

unlu-oyuncu-uraz-kaygilaroglu-etekle-poz-verdi-15224340-6226-m.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN