Yusuf Güney: 2030’dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız

Yusuf Güney: 2030’dan sonra uzaylılarla ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız

Daha önce uzay yolculuğu yaptığını söyleyen şarkıcı Yusuf Güney'e NASA'nın 'Uzaylılar var' açıklaması soruldu. Şarkıcının yanıtı ise "Yavaş yavaş varlıklarına inanacağız. 2030’dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence" şeklinde oldu.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), son yıllarda yaklaşık 800 tanımlanamayan uçan nesne (UFO) gördüklerini, ancak yapılan araştırmalarda yalnızca küçük bir bölümünün gerçekten “tanımlanamayan nesne” olduğunu açıklamıştı.

Daha önce astral seyahatle uzay yolculuğu yaptığını söyleyen Yusuf Güney'e NASA'nın açıklaması soruldu.

'SAHTE SAVAŞ OLACAK'

Hürriyet'te yer alan habere göre, Yusuf Güney konuya ilişkin "Geçen sene söyledim zaten, şubat ayından itibaren dünyaya geleceklerini… Yavaş yavaş varlıklarına inanacağız. 2030’dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN