Vakıfbank emekli promosyonunda devleşti: Dev zam yüzleri güldürdü!

Vakıfbank emekli promosyonunda devleşti: Dev zam yüzleri güldürdü!

Kamu Bankası olarak Vakıfbank tarafından emekli maaş promosyonu için çeşitli ayrıntılar paylaşıldı. 2023 yılı emekli promosyonunda, çalışanların kurumlarından gelecek güzel haberleri heyecanla beklediği şu günlerde, promosyon anlaşması sonunda duyurulan rakamlar belli oldu

Kamu Bankası olarak Vakıfbank tarafından emekli maaş promosyonu için çeşitli ayrıntılar paylaşıldı. 2023 yılı emekli promosyonunda, çalışanların kurumlarından gelecek güzel haberleri heyecanla beklediği şu günlerde, promosyon anlaşması sonunda duyurulan rakamlar belli oldu.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDE ZAM YAPTI! 2023 EMEKLİ PROMOSYONLARI KAÇ TL ARTTI?

Belediyeler, üniversiteler, bakanlıklar, sendikalar, müdürlükler ve çeşitli kurumlar üzerinden işçilere verilecek maaş promosyonlarının tutarı açıklandı. Özellikle Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, sosyal medya hesabından promosyon anlaşmasını paylaşırken, belediyemiz bünyesinde görev yapan personellere verilecek promosyonların 3 yıllık taahhütle Vakıfbank Muş Şubesi ile anlaşmaya varıldığını belirtti. Promosyon ücretleri ise şu şekilde belirlendi: 3.499 TL'ye kadar olan emekli maaşları 3 bin TL, 3.500 - 7.499 TL aralığındaki emekli aylığına 3.500 TL, 7.500 - 9.999 TL aralığındaki emekli maaşlarına 4.500 TL, 10 bin TL ve üzeri emekli aylığı ödenecek promosyon miktarı ise 5 bin TL olarak duyuruldu.

konut

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN