ATV Esra Erol ve Müge Anlı'yı sildi! Ezeli rakipleri geliyor

ATV Esra Erol ve Müge Anlı'yı sildi! Ezeli rakipleri geliyor

Esra Erol ile Müge Anlı arasında başlayan format kavgasına ATV'den karar çıktı. İddialara göre Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da programı bu sezon yayında olmayacak. Esra Erol'un yerine ise bomba gibi bir isim ortaya atıldı. İşte detaylar.

Esra Erol ve Müge Anlı arasında başlayan format krizi ATV'ye sıçradı. İddialara göre Müge Anlı'nın ATV'ye "Ya ben ya o" ikazından sonra ATV'den karar çıktı. Kanalda başlayan tatsızlık sonrasında ATV Müge Anlı'dan yana kararını alarak Esra Erol'un programına son verdi. Haziran ayında sezona girecek olan Esra Erol'da programı iddialara göre yeni sezonda olmayacak. Peki Esra Erol'un yerine kim gelecek? İşte herkesin merak ettiğini o sorunun cevabı.

muge.jpg

ANLI-EROL KRİZİNDE KAZANAN MÜGE ANLI OLDU

Evlilik programından sonra format değişimi yapan Esra Erol ATV'de güncel olaylara ilişkin yeni bir program sunmaya başladı. Yıllardır ATV bünyesinde yayın hayatına devam eden Erol'a Müge Anlı'dan ilk atak geldi. Sabahları ekranlarda yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Esra Erol'un programına laf eden Anlı'ya Esra Erol'dan cevap geçikmedi. Anlı, "Ben Müge Anlıyım. Benim programın eşlerin kavga etme platformu değil" diyerek kavganın ateşini fitillemişti. Bu açıklamanın ardından ise Erol'dan mimik hamlesi geldi.

esrv.jpg

ESRA EROL YENİ SEZONDA YOK

İkili arasında tartışma büyüyünce Müge Anlı'dan ATV'ye son uyarı olarak "Ya ben ya o" resti çekildi. ATV ise Esra Erol'un yayını için düğmeye bastı ve yeni sezonda olmayacağı sinyalini verdi. Peki Esra Erol'un yerine kim gelecek? İzleyiciler bu sorunun cevabını merak ederken, FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında son dakika gelişmesi yaşandı. Ünlü gazeteci FOX'tan ayrılma kararı aldı. Gözler ise Fulya Öztürk'ün Esra Erol'un yerine mi geçecek sorusuna yöneldi. Öztürk'ten henüz bu konuda açıklama yapılmazken, iddialara göre Fulya Öztürk'ün ATV'de yeni programa başlayacağı yönünde.

fulya.jpg

ESRA EROL MU? FULYA ÖZTÜRK MÜ?

Tüm bunlar yaşanırken Müge Anlı'dan bir hamle daha geldi. Esra Erol ile araları limoni olan Zuhal Topal'ı sosyal medya hesabından takibi aldı. Anlı'nın tüm hamleleri cevap buldu, ve ATV Esra Erol için düğmeye bastı. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Fulya Öztürk mü Esra Erol mu? Yorumlarda buluşalım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN