Esra Ezmeci iğrenç soruya dayanamadı! Eve aldığı temizlikçi Rus kadın bakın ne çıktı

Esra Ezmeci iğrenç soruya dayanamadı! Eve aldığı temizlikçi Rus kadın bakın ne çıktı

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'de skandallar bitmiyor. Kendisine gelen ilginç soruları sosyal medya hesabından paylaşan Ezmeci'ye bu defa akıllara durgunluk veren bir soru geldi. Eve Rus temizlikçi alan kadının başına gelmeyen kalmadı. İşte herkesi şoke eden o paylaşım

Yazdığı kitaplarla kadın-erkek ilişkilerine yeni bir boyut kazandıran Psikolog Esra Ezmeci, müstehcen soruları da sosyal medya hesabından yayınlamayı eksik etmiyor. Takipçilerine çapalama ve tuzlama yöntemleri öneren Ezmeci, bu yöntemlerle kadın ve erkek arasındaki duygusal bağın yükseldiğini iddia ediyor. Bu yöntemler için Ezmeci'ye günde çok fazla soru geliyor. Sosyal medyadan ilişki uzmanlığı yapan Ezmeci'ye bu sefer ağızları açıkta bırakan bir soru geldi.

1450119.jpg

ESRA EZMECİ'NİN RUS PAYLAŞIMI ŞOKE ETTİ

Katıldığı TV programlarının yanı sıra sosyal medya hesabından da ilişki yöntemleri veren Esra Ezmeci, her gün aile ve eşler arasında yaşanan sorunlara ilişkin soruları sosyal medya hesabından cevaplayıp yayınlıyor. Her paylaşımı gündemden düşmeyen Ezmeci'ye bu defa bir kadın takipçisinden ilginç bir soru geldi. Kendisinden yardım isteyen kadın takipçisi eve aldıkları Rus temizlikçiye eşinin aldığı hediyelerden bahsedince Ezmeci şaşkınlığını gizleyemedi.

"KOCAM RUS TEMİZLİKÇİ RAHAT ETSİN DİYE ETEK ALMIŞ"

Kadın takipçisi Ezmeci'ye, "Kocamın eve temizlik için getirdiği Rus kadına hediye etek almış. Rahat temizlik için dedi bana" paylaşımında bulundu. Kendisinden yardım isteyen kadına ise Ezmeci, "Sizin ev temizliği için başka bir kadını bulmanız daha doğru olur" cevabını verdi.

esra-ezmeci.jpg

EZMECİ'DEN KADIN-ERKEK TANIŞMA UYGULAMASI

Bu tarz çok fazla soru ve itiraf alan Esra Ezmeci bazı durumlarda şaşkınlığını gizleyemiyor. Yaptığı her paylaşımla sosyal medyanın gündemine düşen Esra Ezmeci, bu defa da çöpçatanlık için kolları sıvadı. Yeni bir uygulama ile tanışmak isteyen kadın ve erkekleri tanıştıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN