Verdiği kilolarla gündem olmuştu! 4 ayda 20 kilo veren Bergüzar Korel yöntemini ilk kez açıkladı

Verdiği kilolarla gündem olmuştu! 4 ayda 20 kilo veren Bergüzar Korel yöntemini ilk kez açıkladı

İlk ve Son dizisinin galasında fit görünümüyle büyüleyen Bergüzar Korel, 4 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vermesinin sırrını paylaştı. "İlaç mı kullandı?" "Hangi diyeti yaptı?" diye binlerce yorumdan sonra güzel oyuncu, sosyal medyada merak konusu olan değişimi hakkında samimi açıklamalarda bulundu...

Türk sinema ve televizyon dünyasının sevilen ismi Bergüzar Korel, başrolünü Timuçin Esen ile paylaştığı yeni projesi “İlk ve Son”un 27 Ocak akşamı gerçekleşen galasında tüm bakışları üzerine topladı. Gecenin en çok konuşulan ismi olan Korel’in gözle görülür şekilde incelen fiziği, sosyal medyada soru yağmuruna tutuldu. Hayranlarının "Nasıl zayıfladın?" sorularına yanıtsız kalmayan başarılı oyuncu, 4 ayda yaşadığı 20 kiloluk değişimin formülünü "filtresiz" bir şekilde takipçileriyle paylaştı.

"AGRESİF YÖNTEMLERDEN ÖDÜM KOPAR"

Bergüzar Korel, kilo verme sürecinde hiçbir tıbbi müdahale veya şok diyet uygulamadığını belirterek söze başladı. Hızlı kilo kayıplarının kalıcı olmadığını savunan oyuncu, sağlıklı bir dönüşümün ancak sabırla mümkün olduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Agresif yöntemleri denemedim; zaten ödüm kopar. Hızlı değişimlerin kilo olarak dönüşü de maalesef çok hızlı oluyor. Kimseye akıl vermek haddime değil, çok sorulduğu için yazmak istedim artık."

s-d9ff0d96d1b16f75b56fa1507f5547e50fa2dd93.jpg

DİSİPLİNLİ BESLENME VE ARALIKSIZ ANTRENMAN

Korel, ulaştığı fit görünümün tesadüf olmadığını, arkasında ciddi bir uzman desteği ve kişisel irade yattığını anlattı. Hayatı boyunca kilo iniş çıkışları yaşadığını ancak ilk kez bu kadar sistemli ilerlediğini belirten ünlü yıldız, sürecin zorluklarını gizlemedi:

“Zor mu, zor evet. Ama bu yola girdiğim için çok mutluyum. Hayatım boyunca çok kilo aldım verdim ama ilk kez 4 aydır disiplinle, ful beslenme ve antrenman programıyla böyle bir değişim yaşadım. Sporu hiç bırakmadım. Hocalarımın, diyetisyenimin ve benim emeğimle oldu bu.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN