Vizyona girmesine günler kala "Prestij Meselesi"nden kötü haber! Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok...

Vizyona girmesine günler kala "Prestij Meselesi"nden kötü haber! Mahsun Kırmızıgül'e büyük şok...

2003 yılında hayatını kaybeden müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" 3 Şubat'ta vizyona girecek. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu 80 milyon TL'ye mal olurken filmin vizyona girmesine günler kala Mahsun Kırmızıgül'e kötü haber geldi.

ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç sanatçıları keşfetmesini konu edinen, yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu, başrolde ise Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı "Prestij Meselesi" adlı film 3 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin vizyona girmesine günler kala Mahsun Kırmızıgül'e kötü haber geldi.

Mahsun Kırmızıgül,Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı “Prestij Meselesi” filmi için üç yıl sonra yönetmen koltuğuna otururken filmin vizyona girmesine günler kala dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

mahsun-2.jpg

VOLKAN TOPALOĞLU DAVA AÇTI!

Filmin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede de gösterilmesi planlanırken yaşanan gelişme Kırmızıgül'ün hayranlarını üzüntüye boğdu.

80 milyon TL bütçeli filmin vizyona girmesine günler kala Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan büyük oğlu Volkan Topaloğlu, filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül'e babasının itibarına zarar verdiği iddiasıyla dava açtı. Henüz vizyona girmeyen filmle ilgili açılan davanın ilk duruşması 26 Ocak’ta görülecek.

Prestij Meselesi'nden ilk fotoğraflar​​​​​​​

Davanın nasıl sonuçlanacağı büyük bir merak konusu olurken Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Topaloğlu’nun son eşi Semiha Topaloğlu ve çocukları ile kardeşi Mustafa Topaloğlu ise başından beri Mahsun Kırmızıgül’e destek veriyor.

​​​​​​​

MAHSUN KIRMIZIGÜL'Ü HEDEF ALMIŞTI: ONUN YÜZÜNDEN BABAMIN BEYNİNDE TÜMOR ÇIKTI

Hilmi Topaloğlu'nun oğlu Volkan Topaloğlu 2016 yılında verdiği röportajda Mahsun Kırmızıgül'ün hastalık sürecinde Hilmi Topaloğlu ile ilgilenmediğini vurgulayarak şunları söylemişti:

"Babamın beyninde tümör çıktığında ve ameliyat sürecinde Mahsun Kırmızıgül onu ziyaret etmedi. Etrafındaki kişilere babamın rahatsızlığı ile ilgili 'Numara yapıyor' diye yorumlarda bulunuyordu. Babamın hastalığı sekiz-dokuz ay sürdü ve Kırmızıgül hiçbir şekilde babamı aramadı, hastalığıyla ilgilenmedi. Hastalığı son aşamadayken, tepki görmemek için ziyarete geldi.

topa.jpg

Babam o dönemde Mahsun Kırmızıgül'ü silmişti. Onun için hep 'nankör' diyordu. Herkese "Mahsun Kırmızıgül beni sattı, yalnız bıraktı" derdi. Onun tavırlarına çok içerledi. Babam, Mahsun onu yalnız bırakıp sattığı için o hastalığa yakalandı. Yaşadığı üzüntüler nedeniyle beyninde tümör çıktı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN