Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel ile boşanma iddialarına yanıt verdi

Volkan Demirel eşi Zeynep Demirel ile boşanma iddialarına yanıt verdi

Teknik isim Volkan Demirel ve 13 yıllık eşi Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak Volkan Demirel, bu iddiaları reddederek yaptığı bir paylaşımla, "Haberler doğru değildir" mesajını verdi.

Atakaş Hatayspor'un eski direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel'in boşanacağı yönünde çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Medya organlarında yer alan haberlere göre, Volkan ve Zeynep Demirel çiftinin arasında ciddi sorunlar olduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi. Ancak bu iddialar, Volkan Demirel'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yalanlandı.

Volkan Demirel, Instagram hesabından yayınladığı bir hikaye ile boşanma iddialarını reddetti. Paylaşımında, "Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden 'boşanma' iddialarına açıklama geldi - Resim: 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN