Whatsapp'tan arama özelliğini öne çıkaran yeni güncelleme! Mesajlaşma ekranı kadar bu özelliği de çok sevilecek

Whatsapp'tan arama özelliğini öne çıkaran yeni güncelleme! Mesajlaşma ekranı kadar bu özelliği de çok sevilecek

WhatsApp güncellemelere doymuyor. Teknoloji ile birlikte kullanıcıların ihtiyacını karşılamak isteyen WhatsApp yeni güncellemelerini açıklamaya devam ediyor. WABetaInfo'da yer alan bilgilere göre WhatsApp arama kısayolunu test ediyor. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği hakkındaki tüm detaylar…

Anlık mesajlaşma uygulaması olarak dünyada en çok tercih edilen platform olan WhatsApp kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Her geçen gün gelişen teknoloji uygulamalara da yeni özellikler getiriyor. Geçtiğimiz günlerde platformda yer alacak olan yeni güncellemeler açıklanırken bunlara bir yenisi daha eklendi. WABetaInfo’da yer alan yazıda WhatsApp'ın bir arama kısayolu üzerinde çalıştığı belirtildi. Bununla birlikte kullanıcılar artık mesajlaşma ile birlikte arama özelliğini de daha aktif bir şekilde kullanabilecek. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği hakkındaki tüm detaylar…


BU KEZ DE ARAMA GÜNCELLEMESİ YAPIYOR


2 Şubat 2023 tarihinde WABetaInfo’da yer alan blok yazısında WhatsApp'ın yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığı belirtildi.Android 2.23.2.15 Beta sürümüne yeni özellik ekleneceği aktarıldı. Yapılan açıklamalar kapsamında yeni özellikte rehberde yer alan bir WhatsApp kullanıcısının tek bir tuş ile arama kısayolu oluşturabileceği belirtildi.

whatsapp-guncel.jpg

Arama kısayolu oluşturulması ile birlikte cihazın ana ekranında otomatik olarak kısayolu görüntülenebilecek. WABetaInfo, yeni güncellemenin kullanıcıların zaman kazanması ve daha pratik olması için geliştirildiğini belirtti. WhatsApp'ın yeni özelliği akıllı telefonların hemen hemen tamamında bulunmaktadır. Favoriler ya da hızlı arama başlığı altında sunulan bu uygulama WhatsApp'ta da hayata geçirilecek.


Yeni güncelleme ile birlikte bu özellik artık WhatsApp aramaları içinde geçerli olacak. İnternete erişim sağlanan hemen hemen her yerde görüntülü konuşmak mümkün hale gelirken kullanıcılarda bu nedenle WhatsApp'ı kullanmayı tercih ediyor. Henüz test aşamasında olan uygulamanın kararlı sürüme ne zaman geleceği hakkında bir açıklama yapılmadı.

whatsapp-ozellikleri.jpg
Arama özelliğinin yanı sıra ek gruplar içinde iki yeni özelliğin test aşamasında olduğu belirtildi. Bu güncelleme ile birlikte WhatsApp yöneticileri Grup açıklaması 512 karakterden 2048 karaktere kadar yükselmiş olacak. Grup Konusu ise 25 karakterden 100 karaktere kadar yükselecek. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar daha detaylı ve özgür bir metin hazırlayabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN