Yalı Çapkını dizisi o ünlünün hayatı çıktı! Büyük sır ifşa edildi, bakın Seyran aslında kimmiş?

Yalı Çapkını dizisi o ünlünün hayatı çıktı! Büyük sır ifşa edildi, bakın Seyran aslında kimmiş?

Türk televizyonunun son yıllardaki yükselen, reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisi o ünlünün hayatı çıktı. Dizideki Seyran karakterinin gerçek hayatta kim olduğu merak ediliyordu. Büyük sır ifşa edildi...

Televizyon dünyası, izleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan yapımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda ekranlarda parıltısını en çok hissettiren yapımlardan biri, Star TV'nin başarılı dizisi "Yalı Çapkını" oldu. Bu dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran sıcak bir aşk hikayesi ve nefes kesen dramatik gelişmelerle dolu.

Geçtiğimiz sezon yayımlanmaya başlayan, 15 Eylül Cuma günü de yeni sezonda sevenleriyle buluşan Yalı Çapkını başarı merdivenlerini tırmanmaya devam ediyor. Yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandığı başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını yeni sezona fırtına gibi giriş yaptı.

8-2.jpg

Yayınlandığı ilk günden beri başarılı dizide geçen hikayenin ve karakterlerin gerçek hayatta kimlere ait olduğu merak ediliyordu. Merak edilen o sorunun cevabı öğrenildi. Büyük sır ifşa edildi, bakın Seyran aslında kimmiş?

YALI ÇAPKINI DİZİSİ O ÜNLÜNÜN HAYATI ÇIKTI! BÜYÜK SIR İFŞA EDİLDİ, BAKIN SEYRAN ASLINDA KİMMİŞ?

Yalı Çapkını dizisine Seyran karakteri aslında Safiye Soyman' mış. Safiye Soyman, Armağan Çağlayan' ın Gör Beni isimli programına konuk oldu. Açıklamalarıyla Safiye Soyman gündeme oturdu.

safiye-soyman-oglu-harun-1.webp

SAFİYE SOYMAN 'DA ÇOCUK GELİNMİŞ

Armağan Çağlayan' ın programına konuk olan Safiye Soyman çocuk gelin olduğunu belirterek şu cümlelere yer verdi. "13 yaşında evlendirildim bir dizi var hani... Ablamı istemeye gelip beni görünce bana yöneldiler ablamın nişanlı olduğunu duyunca o zaman kardeşini isteyelim dediler. Yaşımı büyüttüler öyle evlendim" dedi. Ünlü şarkıcı Soyman babasının hafız olduğunu belirterek "Babam, kız diyeceğine gelin desinler, dedi. Yaşımı büyütmek için gittikleri hakim 'Bu çocuk gelin bakamıyorsanız ben bakayım' dedi. Babam yerin dibine girdi ama yalancı bir şahit buldu beni evlendirdi" ifadelerini kullandı.

ZORLA EVLENDİRİLDİM

Evlendirildiği kocasının sürekli kumar oynayıp kendisine hakaret ettiğini belirten Safiye Soyman "Bana hazır ekmek düşmanı dedi. İyi ki söylemiş bunu, bu sayede hırs yaptım ve böyle oldum. Orta okula gitmek için her gün sınavlara gidiyordum, çocukları kapıcıya bırakıyordum. Önce orta okulu bitirdim sonra on parmak diploması aldım. Adalet Bankası döneminde bir iş sınavına girip devlet memuru oldum. O dönemden sonra radyoya girmek için de sınavlara girmeye karar verdim'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN