Yalı Çapkını Ferit'i hiç böyle görmediniz! Çocukluğu şaşırttı "Küçük çapkın"

Yalı Çapkını Ferit'i hiç böyle görmediniz! Çocukluğu şaşırttı "Küçük çapkın"

Yalı Çapkını dizisinin Seyran'ı küçüklük fotoğrafıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir, bu kez çocukluk karesi ile gündeme geldi. Görenler "Küçükken belliymiş çapkın olacağı" yorumları yaptı.

Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ile birlikte reyting rekorları kıran Mert Ramazan Demir'in küçüklük hali görenleri şaşkına çevirdi. 24 yaşındaki Demir'in ilkokul yaşlarındaki hali sosyal medyada gündem oldu.

0x0-1671085346733.jpg

YALI ÇAPKINI FERİT KÜÇÜKLÜĞÜYLE HAYRAN BIRAKTI

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir çocukluk karesiyle yine sosyal medyanın gündeminde düştü.

capkin-001.jpg

Oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da dikkat çeken Demir, bu kez küçüklüğü ile hayran bıraktı.

feirt.jpg

"MİNİK ÇAPKIN"

Fotoğraflardaki tavırları Ferit karakterine benzetilen Demir'e "Minik çapkın", "Jr. Ferit", "Yalı Çapkını olarak doğmuş" gibi yorumlar yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN