Yalı Çapkını reyting düşünce kolları sıvadı! O iddia gündemi deprem gibi sallayacak, Afra Saraçoğlu'nun sahneleri değiştirildi

Yalı Çapkını reyting düşünce kolları sıvadı! O iddia gündemi deprem gibi sallayacak, Afra Saraçoğlu'nun sahneleri değiştirildi

Star TV ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi haline gelen Yalı Çapkını yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Başrol koltuğunda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizi reyting kaybetmeye başladı. İzleyicileri sinirlendiren olay örgüsü sonucunda düşüş yaşayan dizi o sahneleri senaryodan kaldırdı. İzleyicinin yorumları ise bu olay sonrasında olumlu hal aldı. İşte tüm detaylar...

Yalı Çapkını dizisinde beğenilmeyen sahneler değiştirildi!

Star TV ekranlarında her cuma akşamı ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi izleyicilerin ayarlarıyla oynamaya devam ediyor. Dizide yer alan Buçe Buse Kahraman'ın hayat verdiği pelin karakterinin fazla sahne alması üzerine izleyiciler çıldırdı.

Gereğinden fazla öne çıkarıldığı düşünülen karaktere tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüdü. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada kampanya yapan izleyiciler tepkilerini senaristin adeta gözüne soktu. Ana karakterlerden bile fazla sahne almaya başlayan Pelin yaşanan tepkiler sonucunda yeniden arka plana atıldı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Yalı Çapkın dizisinde ana karakterlerden olan Seyran karakterinin geri planda tutulması izleyiciyi sinirlendirirken bu olay ile birlikte sinirler tekrardan yatıştı. Her yeni bölümüyle sosyal medyada gündem olmayı başaran Yalı Çapkını dizisi yarın yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmak için hazırlığını sürdürüyor.

4673d73d-bd26-4ef2-9192-9a4460d07ef8.jpg

Yalı Çapkını dizisinde yeni final!

Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde ise olaylar izleyicinin nefesini kesti. Yayınlanan fragmanda Ferit'in eski aşkı Pelin'in eve girmesi ile birlikte tepkiler büyüdü. Bu olay örgüsü üzerine Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Ferit, İfakat'la konuşarak boşanmak istediğini ailesine iletmek istediğini belirten sahneler yer alıyordu.

İddialara göre Ferit'in ağzından çıkan bu sözlere Seyran kulak misafiri oluyordu. İzleyicilerin sosyal medya üzerinden yaptığı baskı üzerine diziye düzenlenmiş başka bir sahnenin yazıldığı söyleniyor. Apar topar değiştirilen final izleyicileri memnun edecek mi merak konusu oldu.

Değiştirilen final sahnesi ile birlikte Seyran'ın (Afra Saraçoğlu), Ferti'in (Mert Ramazan Demir) tüm çabalarına rağmen yalıyı basarak Pelin'in saçından tuttuğu görüntüler viral oldu.

Yalı Çapkını 20. Bölüm 2. Fragman

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN