Yalı Çapkını Seyran-Pelin'in başrol krizi büyüdü! Afra'ya dava şoku

Yalı Çapkını Seyran-Pelin'in başrol krizi büyüdü! Afra'ya dava şoku

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in oynadığı Yalı Çapkını dizisinde geçen aylarda kriz yaşanmıştı. İddialara göre; Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, ön plana çıkmak için senaryoda değişime gidilmesini istemişti. Afra Saraçoğlu ile başrol krizi yaşayan ünlü oyuncu, gerçek hayatta da Saraçoğlu'nun hayranlarına savaş açtı. Dava açacak.

Star TV'de yayınlana Yalı Çapkını dizisinde başrol kavgasından sonra bu kez fan olayı ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu ile Buçe Buse Kahraman'ın yaşadığı başrol olayı gerçek hayata taşındı. Dizide Pelin'i oynayan Buce Buse Kahraman kendisine metres diyen Afra hayranları için harekete geçti.

yalicapkini.jpeg

YALI ÇAPKINI KRİZİ GERÇEK HAYATA DÖNÜŞTÜ

Yalı Çapkını dizisinin Pelin'i Buçe Buse Kahraman Afra Saraçoğlu fanlarına dava açacak.

busekahraman.jpg

Pelin karakterini canlandıran Buse Kahraman'ı Ferit - Seyran aşkı görmek isteyen fanları çileden çıkardı.

afra.jpg

AFRA'YI BIRAKTI HAYRANLARINA SAVAŞ AÇTI

Dizi ile gerçek hayatı ayırt edemeyen Afra Saraçoğlu fanları Kahraman'ı sosyal medya hesabından "metres ve torpilli" diye gece gündüz rahatsız edince Kahraman'ın avukatı harekete geçti.

busebuce.jpg

Bundan sonra oyuncuyu rahatsız edip metres ve torpilli yakıştırmasında bulunan herkes davalık olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN