Yalı Çapkını’nda yer yerinden oynayacak! Ferit’ın acı sınavı yürek dağladı! Yalı Çapkını 34. Bölüm fragmanı…

Yalı Çapkını’nda yer yerinden oynayacak! Ferit’ın acı sınavı yürek dağladı! Yalı Çapkını 34. Bölüm fragmanı…

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm heyecanı devam ediyor. 19 Mayıs akşamı 33 bölümü ile ekrana gelen dizi herkesi gözyaşlarına boğdu. Fuat'ın ölümü tüm aileyi paramparça etti. Yalıçapkını 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte Yalı Çapkını 34. bölüm 2. fragman…

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü ile merak ediliyor. 33. bölümde yaşanan olaylar izleyicileri nefessiz bırakırken Fuat'ın ölümü ise herkes de derin bir iz bırakacak. Yalı Çapkını, 34. bölüm 1. fragmanı yayınlanırken izleyiciler 2. bölüm fragmanında merak etmeye başladı. Herkesin beklediği fragman sonunda geldi. İşte Yalı Çapkını 34. bölüm 2. Fragman...

YALI ÇAPKINI 34. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI

Her hafta Cuma günleri izleyici ile buluşan yalıçapkını reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 33. bölümde yaşananlar izleyicileri derinden sarsarken 34. bölüm içinde araştırmalar hız kazandı. Yayınlanan ilk fragmanın ardında diziye kısa bir süre kala 2. bölüm fragmanı da yayınlandı.

yali-capkini-34.jpg

YALI ÇAPKINI'NIN 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Ferit ve Abidin'in Seyran ve Suna'yı düğünden kaçırması üzerine ortalık bir anda karıştı. Seyran ve Suna ne kadar korksa da başladıkları yoldan geri dönmemekte kararlı. Saffet Ağa ve Kazım Ağa topluca Korhanlardan hesap sormak için yalıyı basar.

yali-capkini-halis.jpg

Kazım'ın hareketlerinden hoşlanmayan Esme ise Kazım’a beklenmedik bir çıkışta bulunur. Yıldaki herkes Ferit, Seyran ve Suna'yı bulmak için bir araya gelirken Fuat ve Asuman, Ferit’e destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yapar. Tarık Fuat'ın attığı her adımı takip ederken yalıya gelen haber ise bütün planları değiştirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN