Yalı Çapkını'nın bahtsız gelini Seyran'dan gece pozu! Görenler "Tövbe çekti"

Yalı Çapkını'nın bahtsız gelini Seyran'dan gece pozu! Görenler "Tövbe çekti"

Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, bu kez sahur pozuyla gündeme geldi. Dizide Seyran karakterine hayat veren Saraçoğlu öyle bir kare paylaştı ki görenler "Bu sen misin?" yorumları yaptı. Bakın Afra Saraçoğlu sahurda nasıl bir poz yayınladı?

Star TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını koltuğu kimseye bırakmıyor. Dizide başrol oynayan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir de magazin gündeminden düşmüyor. Seyran karakteri ile kısa sürede yıldızı parlayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, bu kez herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı. Sahur halini gören "Yok artık" dedi.

afrasarcoglu.jpg

ARFA'DAN SAHUR POZLARI! ESKİ BİR FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Oyunculukta hızla yükselen Afra Saraçoğlu, kariyerinde zirveyi yaşamaya devam ediyor. Kısa sürede Türkiye'nin en çok konuşulan genç yıldızları arasına giren Saraçoğlu, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

mertyazicioglu.jpg

4 yıllık ilişkisine son veren Saraçoğlu, sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmıştı.

yalicapkini1.jpg

4 YILLIK İLİŞKİSİNE SON VERMİŞTİ

Kısa sürede ayrılık acısını atlatan Afra Saraçoğlu, paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Partneri Mert Ramazan Demir ile aşk yaşadığı söylensede ikili bu iddiaları yalanlamıştı.

yalicapkiniseyran.jpg

YÜZ İFADESİ GÜNDEM OLDU

Yalı Çapkını dizisinde bahtsız gelin Seyran'ı canlandıran güzel oyuncu sahur paylaşımıyla yine gündemde yerini aldı.

seyrancik.jpg

Eski bir fotoğrafını paylaşarak "Sahurda ben" notunu düşen Saraçoğlu'nun yüz ifadesi olay oldu.

afrasaracoglu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN