Yapı Kredi şubesine gidenlere 25.000 TL kredi verilecek! İhtiyaç kredisinde son şans duyuruldu, kaçırmayın!

Yapı Kredi şubesine gidenlere 25.000 TL kredi verilecek! İhtiyaç kredisinde son şans duyuruldu, kaçırmayın!

2022 bitmek üzere ve son tüketici kredisi kampanyaları dikkat çekiyor. Yılın bu son günlerinde tüketiciye kredi imkanı sunan bankalardan biriside yapıkredi bankası olmuştur. İşte detaylar...

Bankalar müşterilerine çeşitli seçeneklerle hem düşük faizli hem de yüksek vadeli krediler sunmaktadır. Yapı Kredi haberinin ardından 25 bin TL'lik kredinin detayları paylaşıldı. Kredi açısından bizi neler bekliyor?

YAPIKREDİ

25 BİN TL KREDİ VERİYOR

Banka, müşterilerine talep üzerine uygun faiz oranı ve uzun vadeli 25 bin lira ihtiyaç kredisi sunuyor. Öte yandan kredi çekerken başvuru yöntemine de dikkat etmelisiniz. Kısa mesaj yoluyla başvuru yapacaksanız, nasıl başvurduğunuzu açıklayın. Dijital ve mobil bankacılık diğer basit başvuru yöntemleridir.

KREDİ NOTUNUZA DİKKAT EDİN

Kredi bilgilerinize dikkat ederek başvuru yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi isteyen müşteriler, belirli bir kredi notunu aşmaları durumunda krediden faydalanabilmektedir. Birçok banka, kredi notu düşük veya zayıf olan müşterilere kredi vermekten çekinmektedir. Bu nedenle 2022 yılının son kredi kampanyasından faydalanmak için şartların sağlanması gerekmektedir.

KREDİ BAŞVURU YÖNTEMLERİ

Önce SMS başvurusu olmak üzere kredi başvurusu yapmanın genel yollarından bahsedelim. Kişi yazıp bir boşluk bırakıp TC-Kimliğinizi yazıp bir boşluk bırakarak aylık gelirinizi yazarak

11'e mesaj gönderebilirsiniz. Kredi başvurunuz hızlı bir şekilde işleme alınacak ve size geri dönecektir. Bu da kredi çekme sürecini kolaylaştırır. Kredi başvurusu onaylanırsa banka ofislerine giderek krediyi tahsil edebilirsiniz.

UYGULAMADAN NASIL BAŞVURULUR?

Ayrıca Yapı Kredi mobil uygulamasını indirerek kredi başvuru seçeneklerine göz atabilirsiniz. Programın kredi tekliflerine göz atmak da oldukça kolaydır. Öte yandan, aktif kredilerinizi kontrol edebilir ve devam eden kampanyaları online banka aracılığıyla görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN