'Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'yi görenler şaşırdı

'Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si Şebnem Ceceli'yi görenler şaşırdı

Yaprak Dökümü, dizisinde Tekin ailesinin küçük kızı Ayşe'yi canlandıran Şebnem Ceceli'nin son hali görenleri şaşırttı.

İlk olarak 2006 yıllında izleyici ile buluşan Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden diziye uyarlanan 'Yaprak Dökümü' yayınlandığı dönemde adeta fırtınalar estirerek reyting rekorları kırdı.

Başrollerini Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi isimlerin paylaştığı 'Yaprak Dökümü' Türk dizi tarihinin efsaneleri arasına adını yazdırdı.

5928860c61361f2020e921ce.jpg

KARİYERİNİN ROTASINI BAMBAŞKA BİR YÖNE ÇEVİRDİ

Ali Rıza ve Hayriye Tekin çiftinin küçük kızlarını canlandıran Şebnem Ceceli şimdilerde büyüdü ve genç kız oldu. Değişimiyle görenleri şaşırtan Ceceli, kariyerinin rotasını ise bambaşka bir yöne çevirdi.

cvncvcvncvncvn.jpg

2001 doğumlu Şebnem Ceceli, Yaprak Dökümü'nden sonra ekranlardan uzak kalmayı tercih ederek, eğitimine ağırlık verdi. Ceceli, geçtiğimiz yıl Hukuk fakültesini kazandı. Kariyerini bu alanda sürdürmeye karar veren Ceceli'nin en büyük hayalinin adli tıp alanında uzman bir avukat olmak olduğu öğrenildi.

vbmvbmvbmvbmvbmvbm.jpg

Dizide Ayşe'nin büyük ablası 'Fikret' karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar geçtiğimiz yıl Şebnem Ceceli ile bir araya gelerek, sosyal medya hesabından Ceceli ile çekildiği bu kareyi paylaşmıştı.

dfhdfhdfhdfhdfhdfh.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN