Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si şimdilerde genç kız oldu! Şebnem Ceceli değişimi ile "evrime kafa atmış" dedirtti!

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si şimdilerde genç kız oldu! Şebnem Ceceli değişimi ile "evrime kafa atmış" dedirtti!

Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisi dün gibi hafızlarda. Yaprak Dökümü'nde birçok ünlü oyuncu yer almış ve bazı isimler bu projeyle şöhretine şöhret katmıştı. Dizide Ayşe karakterini canlandıran Şebnem Ceceli, şimdilerde büyüdü ve 22 yaşına geldi. Ceceli'nin yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı.

İlk olarak 2006 yıllında ekrana gelen ve 4 sezon boyunca soluksuz devam eden Yaprak Dökümü dizisi adını Türk dizi tarihine altın harflerle yazdırdı. Başrollerinde, Halil Ergün, Güven Hokna, Neslihan Atagül, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi birbirinden başarılı oyuncular yer aldı.

4.jpg

Yaprak Dökümü dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Şebnem Ceceli, şimdilerde büyüdü ve genç kız oldu. Dizide Tekin ailesinin en küçük kızını canlandıran Şebnem Ceceli'nin son halini görenler değişimine inanamadı.

ayse-1.jpgDizinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli ise yıllar sonra gündeme geldi. Yaprak Dökümü'nden sonra ekranlarda pek yer almayan Ceceli'yi görenlerin nutku tutuldu.

5.jpg

Ceceli'yi görenler şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol'a benzetilirken, "Çok güzel bir genç kız olmuş" yorumları yapıldı.

3-001.jpg

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN