Yaptığı açıklamayla Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu! Armağan Çağlayan bu kez yaptığı açıklamayla...

Yaptığı açıklamayla Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu! Armağan Çağlayan bu kez yaptığı açıklamayla...

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan Armağan Çağlayan, 15 Ekim'de hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı programında ağırlayarak gözyaşlarına hakim olamamıştı. Ünlü televizyoncu sağlık durumu hakkında bu kez müjdeli haberi verdi.

Son dönemde '196Sekiz' adlı Youtube kanalında ağırladığı konuklarla adından söz ettiren Armağan Çağlayan, geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını duyurmuştu.

Hayranlarını üzüntüye boğan haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü televizyoncu, açıklamasında "Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım." demişti

"BİR TEK ŞEYDEN KORKUYORUM"

Son olarak, yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi devam ederken vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu sebebiyle 15 Ekim'de hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı'yı '196Sekiz' adlı Youtube kanalında ağırlayan ünlü televizyoncu Çağlayan, programda gözyaşlarına boğularak "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki bende o gün birşey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu. Ben de Billur hanım gibi chek-up'a gittim ve chek-upta çıktı. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır! Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü. Ama tam olarak ne öyle diyorlar, ne de böyle diyorlar..." açıklamasında bulunmuştu.

whatsapp-image-2022-11-26-at-12-50-50.jpeg

BU KEZ MÜJDEYİ VERDİ

Armağan Çağlayan, bu kez hayranlarına müjdeli haberi verdi. Yapılan Biyopsi sonucunda kanserin lenflerine sıçramadığını öğrenen ünlü televizyoncu rahat bir nefes aldı.

"AMELİYATTAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE"

Çarşamba günü operasyon geçirecek olan Çağlayan, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü televizyoncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Selamlar … perşembe günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere …Herkese her şey için çooook teşekkürler… sevgiler"

whatsapp-image-2022-11-26-at-14-30-38.jpeg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN