Yargı dizisinde kayıp “Mercan” için seferber oldular! “Mercan’ı bulan Pınar Deniz’e haber versin” paylaşımı viral oldu

Yargı dizisinde kayıp “Mercan” için seferber oldular! “Mercan’ı bulan Pınar Deniz’e haber versin” paylaşımı viral oldu

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı her hafta heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonu büyük heyecanla açan dizide Savcı Ilgaz ve Ceylin’in kızlarının kaybolma hikayesi işleniyor. İzleyicileri çok etkileyen bu konu ise resmen sosyal medyaya bile taşındı. Yargı dizisinde kayıp “Mercan” için resmen seferber oldular! “Allah aşkına Mercan’ı bulan Pınar Deniz’e haber versin” paylaşımı viral oldu…

Yargı dizisi, her hafta Pazar akşamları Kanal D ekranlarından izleyici karşısına çıkıyor. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizide bu sezon inanılmaz bir hikaye anlatılıyor. Savcı Ilgaz ve Ceylin’in 2,5 yaşında kaybolan kızları Mercan’ı arama hikayeleri izleyiciye aktarılıyor. Pınar Deniz’in Ceylin karakteri olarak yansıttığı halleri ise her hafta sosyal medyada viral oluyor. Diziyi takip edenler ise artık “Allah aşkına Mercan’ı bulan Pınar Deniz’e haber versin” paylaşımları yapmaya başladı.

yeni-proje-004.jpg

KAYIP MERCAN İÇİN SEFERBER OLDULAR

Ay Yapım projesi olan ve Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizi yeni sezonu ile resmen bomba etkisi yarattı. Özellikle de Pınar Deniz’in role olan katkısı izleyenleri resmen büyülüyor.

yeni-proje-1-005.jpg

Yayınlanan son bölümde Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin ile Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterlerinin kızları Mercan’ın kaybolduğu anlardaki performansları herkesi duygusal anlara boğdu. Diziyi yakından takip edenler ise resmen Mercan için seferber oldu.

yeni-proje-2-001.jpg

“MERCAN’I BULAN PINAR DENİZ’E HABER VERSİN”

Pınar Deniz’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşımın altına dizi ile alakalı görenleri güldüren yorumlar yapıldı. ünlü isme; "Bizim de en sevdiğimiz sensin", "Unutma Pınar'ım, sen aslında Ceylin değilsin", "Ya Allah aşkına Mercan'ı bulan Pınar Deniz'e haber versin, kadın dizide harap oldu" ve "Merak etme abla bizde Mercan’ı arıyoruz" gibi yüzlerce yorum yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN