Yargı dizisinde sürpriz isim! Kara Sevda’dan sonra şimdi de burada… Önceden sevgililerdi şimdi ise…

Yargı dizisinde sürpriz isim! Kara Sevda’dan sonra şimdi de burada… Önceden sevgililerdi şimdi ise…

Yeni sezon çekimleri başlayan Yargı dizisinde büyük bir gelişme yaşandı. Kadrosuna öyle bir isim dahil oldu ki duyunca çok şaşıracaksınız! Kara Sevda’dan son şimdi de bu projede yer alacak. Önceden sevgililerdi şimdi ise…

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Yargı, geçtiğimiz haziran ayında sezon finali yaparak ekran macerasına ara vermişti. Yeni sezon için hazırlıklara başlayan dizide yeni bir gelişme yaşandı! Popüler dizinin kadrosuna popüler bir isim dahil oldu. Duyunca inanamayacaksınız…

ÖNCEDEN SEVGİLİSİYDİ ŞİMDİ DE ÖZEL KALEMİ

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgi ile izlenen yapımlar arasında yer aldı. Yeni sezon için dizinin çekimlerine başlanırken diziye başarılı oyuncu Çağla Demir’in dahil olduğu öğrenildi.

yargi.jpg

Çağla Demir’in dizide Ilgaz Savcı’nın özel kalemi Ela’yı canlandıracağı bilgisi paylaşıldı. Çağla Demir 2015 yapımı yine Ay Yapım imzalı olan “Kara Sevda” dizisinde de Kaan Urgancıoğlu‘nun sevgilisini canlandırmıştı.

yargi2.jpg

YARGI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ay Yapım’ın en sevilen projeleri arasında yer alan, senaryosunun Sema Ergenekon’a ait olduğu ve kadrosunda çok başarılı isimlerin yer aldığı Yargı yeni sezon için geçtiğimiz günlerde çekimlere başladı. Ali Bilgin‘in yönettiği, görüntü yönetmenliğine Özgür Erol‘un imza attığı dizinin tam yayın tarihi ise henüz belli olmadı.

yargi3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN